torstaina, tammikuuta 11, 2007

Pökäleen toimitus valitsee leiripaikkaa

Pökäle tukee toimittajiensa hevosasiantuntemusta ja lähettää heidät ensi kesänä ratsastusleirille. Mukaan lähtevät Gulu Gulu Hevonen, Puujalkapolle, Marko Djörs, Irmeli Ala-Saikkonen sekä toimituksen avustaja.

Alustavaa kartoitusta leiripaikan suhteen on jo tehty. Eniten kannatusta on saanut leiripaikka, jossa majoitutaan trailerissa. Varustuksena on lamppu, joka karkoittaa hyttyset. Leiripaikan tarjoaja kertoo, että ratsastus tapahtuisi yöaikaan ns. elämysseikkailuna. Hevosten suhteen olisi valinnanvaraa, ja lisäksi toiminta on täysin riskitöntä, sillä hevosten luvaton käyttöönotto ei ole laitonta.

Edulliseen kahden euron hintaan sisältyisi herätys yöllä haluttuna ajankohtana, sekä otsalampun lainaus ja opastus tallin suuntaan käsillä viittoen.

Toimitus on kuitenkin valinnassaan kahden vaiheilla, sillä täyttä varmuutta ei ole siitä, pitääkö kyseisessä leiripaikassa purkaa, puhdistaa ja koota suitset joka päivä.

Kuvateksti: Lämpimät leirimuistot massaruunikoineen eivät unohdu koskaan. Näppylät ovat laskeutuneet vuosien varrella.

6 kommenttia:

 1. Tervemenoa leirille kunhan ette tule meidän tallille!!!

  VastaaPoista
 2. Mielelläni kutsuisin arvoisan Pökäleen toimituksen sille leirille johon itsekin olen menossa mutta empä kehtaa laittaa tähän julkisesti kyseisen ratsastuskoulun tietoja... ;)

  Ihanko oikeasti olette menossa leirille?

  VastaaPoista
 3. Leirileena12/1/07 19:51

  Leiripaikan valinta on sitten tarkkaa puuhaa.
  Muistakaa tarkistaa että paikan omistaja on varmasti kännissä joka päivä. (tuliaispullo on hyvä idea!)
  Paikan omistajalla olisi hyvä olla kriminaalilapsia sekä aseita talossaan.
  Jos on haaveena joulukilojen karistaminen, niin on hyvä vielä etukäteen varmistaa että leirillä ei tarjoilla iltapalaa ja päivällisenkin sopisi olla jotain mitä talon mulleilta on jäänyt syömättä. Lisäksi koko tallin hoito ja paikallisen sikalan suursiivous olisi hyvä sisältyä hintaan.

  Iloista ja opettavaista leiriviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ilmoittakaa sitten mihin menette, että tiedän itse pysyä poissa kyseisestä paikasta!!!

  VastaaPoista
 5. Sähköpostissamme on kiertänyt väliaikatiedote, jonka mukana emme ole vielä tehneet lopullista päätöstä leiripaikan suhteen. Emme välttämättä julkista paikan nimeä Pökäleessä.

  VastaaPoista
 6. toimituksen avustaja9/2/07 21:51

  Huomautan, että leiriasiaan on hyvä palata kevättalven kuluessa. Ja vielä epäilijöille: Tottakai Pökäleen toimitus etsii leiripaikkaa tosissaan, teemme aina kaiken tosissamme.

  "Leirikesää odotellessa"

  VastaaPoista

Tulosta