perjantaina, toukokuuta 11, 2007

EU-maissa eläinrääkkäystä?


Pökäleen ulkomaanreportterilta Turkista, Pegasos-maailmasta, tuli kiireellinen tiedote.

Reportterin tarkoituksena oli alun perin kierrellä Euroopan maissa ja koota mielenkiintoisia juttuja eri maiden hevoskulttuureista. Saavuttuaan Turkkiin reportterimme havaitsi lukuisia epäkohtia, joiden ansiosta Turkin EU-jäsenyys on vaakalaudalla. Tilanteesta on ilmoitettu EU:n jäsensihteerille, eläinsuojeluvalvojille sekä järjestyksenvalvojille.

Ensinnäkin rannalla juoksenteli valtoimenaan villihevonen, joka yritti talloa viattomia turisteja jalkoihinsa. Turisteilla ei tiettävästi ollut riittäviä suojavarusteita kuten Beta-luokituksen omaavia turvaliivejä tai CE-hyväksyttyjä kypäriä. Reportterin hotellin lähistöllä oli myös kidutuskeskus, jossa hevosia juoksutetaan narun päässä ympyrää, uhaten samalla piiskalla eli ruoskalla!

Me EU-maiden asukkaat olemme jo tottuneet siihen, ettei EU-alueella esiinny eläinsuojelurikkomuksia, eikä myöskään ihmisoikeuksia (ihmisistä nyt puhumattakaan) poljeta. Nyt joukkoomme hinkuva Turkki on osoittautunut pahuuden tyyssijaksi. Otammeko avosylin vastaan tällaisen maan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulosta