sunnuntaina, elokuuta 08, 2010

10 neuvoa karhun kohtaamiseen

Karhut ovat taas puhuttaneet hevosihmisiä. On inhimillistä, että karhun kohdatessaan ihminen säikähtää. Maltti on kuulemma valttia, joten kontion tallustellessa vastaan pihapolulla tai maastolenkillä, kannattaa ensin laskea rauhallisesti nollasta sataan ja sen jälkeen toimia seuraavasti:

1. Ilmoita tapahtuneesta hevostalli.nettiin.
- Jos sähköt tai netti eivät toimi, lähde naapuriin tai tarvittaessa kauemmas sellaiseen paikkaan, josta pääset verkkoon.

2. Ennen kun edes mietit karhukannan kasvun rajoittamista, muista, että esi-isäsi ovat saapuneet näille karhujen kultamaille uudisasukkaina vasta 1700-luvulla. Toisin kuin värillisten maahanmuuttajien, sinun on syytä sopeutua paikalliseen elämäntyyliin ja luonnonlakeihin, olethan suomalainen.

3. Tutkimuksen mukaan karhut ovat 99% vaarattomia ihmisille ja myös kotieläimille. Teet siis mitä tahansa, sinulla on vain yhden prosentin mahdollisuus tulla karhun lyömäksi tai syömäksi. Ei hätää!

4. Jokaisessa pihapiirissä vilisee luonnoneläimiä, vaikkei niitä aina huomaa. Joidenkin pihoilla voi nähdä pääskysiä, oravia ja rusakoita, sinun pihallasi käväisi karhu. Big deal?

5.  Nouseeko karhu takajaloilleen? Jos nousee, se on hyvä merkki, sillä karhu tarkkailee silloin ympäristöään. Pian se huomaa tulleensa pihallesi ja tallustelee takaisin metsään.

6. Äänteleekö karhu? Se haluaa jutella kanssasi. Voit kokeilla myös telepaattista yhteyttä karhuun - se toimii yhtä hyvin kuin hevoseenkin.

7. Karhun näkeminen ei tarkoita, että karhu olisi aggressiivinen.

8. Hanki kaukasianpaimenkoiria. Ne hyökkäävät karhun kimppuun ja tekevät siitä selvää. Voit saada lattiallesi lämpimän karhuntaljan.

9. Karhut ja hevoset voivat olla myös ystäviä.

10. Muista osallistua hevostalli.netin keskusteluun jatkossakin karhun kohdanneena asiantuntijana.

Jos vielä pelottaa, muuta Helsinkiin. Siellä esiintyvät karhut ammutaan välittömästi. Voit silti esiintyä karhuasiantuntijana.

2 kommenttia:

  1. Haha! Numero vitonen taitaa pitää paikkansa xD

    VastaaPoista
  2. voi jessus sentaa ku nauroin :------DDD

    VastaaPoista

Tulosta