torstaina, kesäkuuta 29, 2006

Pökäleen kunkkarisuosikki on Haaste-Poika

Kuninkuusraveihin on enää kuukausi aikaa. Jokavuotinen suurtapahtuma kokoaa Forssaan huippu-urheilun seuraajat ympäri Suomea. Pökäle odottaa myös heinäkuun viimeistä viikonloppua, jolloin toimituksen virallinen suosikki Haaste-Poika nappaa ravikuninkuuden 2006.

Moni ei tähän näytä uskovan, sillä tällä hetkellä Kuninkuusravien gallupin perusteella Haaste-Pojan voittoon uskoo vain 1,4% äänestäjistä, kun Apassi on ylivoimainen ennakkosuosikki 26,3 prosentin kannatuksellaan, Saran Salaman ja Santeri Dahlian seuratessa perässä.

Miksi Pökäleen toimitus kannattaa juuri Haaste-Poikaa?
- Se on tosi söpö, toteaa Marko Djörs.
- Sillä on ihanat korvat! kuvailee Gulu-Gulu-hevonen. - Haluaisin itsekin samanlaiset!
- Se on nopein, väittää Irmeli Ala-Saikkonen (toimituksen avustaja).
- Väri sen jo kertoo, Haaste-Poika on punarautias, kertoo nimettömäksi jäävä toinen toimituksen avustaja.

Toimituksessa onkin käynnissä laiton, toimituksen sisäinen vedonlyönti, sillä kaikki ovat veikanneet Haaste-Poikaa voittajaksi ja sijoittaneet kukin 500 euroa tämän puolesta. Kun Haaste-Poika voittaa, voittaa myös toimituksen väki.

Mitä aiotte tehdä voittorahoilla?
- Ostan limenvihreät teddypintelit Kexille, kertoo Marko Djörs.
- Laitan pankkiin korkoa kasvamaan, ja sijoitan sitten taas vuoden päästä uuteen vedonlyöntiin, Puujalkapolle suunnittelee.
Gulu-Gulu-hevonen arvelee ostavansa voittorahoilla uusia naistenkuvia naislaatikkoonsa. - Onhan ne 60-luvun kuvat jo vähän kulahtaneet, kaikista ei edes saa selvää.

(Huom. Haaste-Poika ei ole sitten mitenkään osallinen tähän Pökäleeseen, mutta Pökäleellä on kyllä omat sidoksensa Haaste-Pojan esi-isiin tai -äiteihin, ei kerrota kumpiin.)

2 kommenttia:

  1. Aika kalliit pintelit jos ne maksaa 500 euroo??????

    VastaaPoista
  2. Anonyymi3/7/06 17:15

    Oikeeta hevosta kannatatte

    Haaste-Poika voittoon!!!

    VastaaPoista

Tulosta