torstaina, kesäkuuta 15, 2006

Yksijalkainen hevonen

Hämeenlinnassa on nähty yksijalkainen hevonen. Tai ehkä se oli vain hevosen kavion jälki. Mutta kuitenkin. Hevosellahan on neljä jalkaa! Ja nyt sitten siellä on hevonen, jolla on vain yksi jalka. ONKO SE OIKEIN MUITA HEVOSIA KOHTAAN? EI OLE!

Kaikilla hevosilla on oltava yhtä monta jalkaa. Muuten erijalkaiset eli ne hevoset, joilla on enemmän tai vähemmän kuin neljä jalkaa, tuntevat itsensä syrjityiksi ja osattomiksi. Erijalkaisten hevosten kohtaloa on tutkinut mm. saksalainen professori Gerhard Schrinkel, ja hänen mukaansa esimerkiksi yksijalkaisen hevosen näkeminen nostaa nelijalkaisen hevosen stressitason potenssiin kaksikymmentäkaksi. Stressi on siis verrattavissa esimerkiksi siihen, että käytetään väärän hajuista hevosshampoota tai syötetään hevoselle porkkanoita, jotka eivät ole luomuja. Gerhard Schrinkelin tutkimuksista löytyy lisää tietoa Googlesta sekä Oraakkelilta, kannattaa käyttää esimerkiksi hakusanoja "Differential feet syndrome" tai "Schsschhs chc schaisse".

Nyt siis tuon hämeenlinnalaisen yksijalkaisen hevosen omistajaa pyydetään ottamaan yhteyttä johonkin, että voitaisiin tehdä jotain. Tuntomerkkeinä on siis yksi jalka hevosella. Tiedetään myös, että hevosen omistajan nimi alkaa A-kirjaimella. TUNNISTITKO ITSESI?

Muista, että voit aina ilmiantaa kaverisi nimettömänä myös Pökäleen kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulosta