keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2007

Pahkasian pökäle?

Heidi kirjoittaa Pökäleestä ja Pökäleplokista Satulahuone-blogissaan. Kaiken lisäksi hän on käynyt tutustumassa Pökälefoorumiin. Tämä on aivan sallittua, ei siinä mitään, mutta hän vertaa Pökälettä jopa kaikkien tuntemaan Pahkasikaan. Aiemmin Pökäleen yhteydessä on kirjoitettu mm. Pyynö-jäniksestä, joka sekin on legendaarinen, mutta että Pahkasika!

Pökäle-lehti edustaa edesmenneen Pahkasika-lehden huumoria hevosmaailmassa ja onnistuu siinä ihailtavasti. Esim. Kysy mitä kysyt ja Pökäpalsta ovat aivan kuin Pahkiksen Lukijain leperryksiä.


Lue koko juttu Satulahuoneesta!

2 kommenttia:

 1. Tiinamaijaleena11/4/07 22:05

  Nytkö te sitten kuvittelette olevanne jotain julkkiksia vai? Että seuraavassa seiskassa nähdään kuinka Pökäle ja Matti Nykänen tekevät tuttavuutta Karaoke-Baarissa niinkö? Ja kuka teistä on Heidi??

  VastaaPoista
 2. Ei me kuvitella, me ollaan! Lue vaikka netistä! Masa on meille tuttu jo vuosien takaa (hevosihmisiä hänkin), mutta jostain syystä Seiska on rajannut aina meidän porukan pois kuvista vaikka olemme olleet mukana monissa puukotustapauksissa yms. hauskanpidossa. Epäreilua!

  Kukaan meistä ei ole vielä myöntänyt olevansa Heidi, mutta odotamme kovasti, että kuka uskaltaa tulla ulos kaapista. Epäilemme vahvasti Markoa.

  Terveisin Pökäleen toimitus

  VastaaPoista

Tulosta