torstaina, marraskuuta 09, 2006

Joulueläinkilpailussa jo 12 ehdokasta

Joulueläinkilpailu on käynnissä, ja tähän mennessä osallistujia on kertynyt jo 12 kappaletta. Hienoa, kiitos kaikille ihanille joulueläimille ja heidän jouluihmisilleen! Ensi vuonna voidaankin järjestää vaikka jouluihmiskilpailu.

Jos haluat osallistua kilpailuun, löydät ohjeet Pökäleen kilpailusivulta. Siellä ovat myös nähtävissä kaikki mukaan ilmoittautuneet joulueläimet. Laita toki mukaan pieni tarina kuvan joulueläimestä!

Uusimmat ehdokkaat ovat tässä:

Ehdokas nro 7
Ehdokas nro 7 on kuvan lähettäjän mukaan dobermanni, mutta toimituksen mielestä tässä saattaa olla myös vähän porokoiraa.









Ehdokas nro 8
Ehdokas nro 8 on Joulun Enkeli, joka loistaa kirkkaudessaan.











Ehdokas nro 9
Ehdokas nro 9 on myös Joulun Enkeli, hartaasti joulun sanomaa välittäen.








Ehdokas nro 10
Ehdokas nro 10, Jouluporo, lähettää terveisiä kaikille. Tosi poro ei sarvia kaipaa, kunnon korvat korvaa ne. Pipo päässä pakkasella, ettei pää palellu.









Ehdokkaat nro 11
Ehdokkaat nro 11 ovat joulutonttuja. Pikkasen kiireistä rupee jo tontuilla olemaan. Hetken malttoivat olla aloillaan joulutouhujen tiimellyksessä. Lakit eivät kuitenkaan näin kiireisenä aikana oikein tahdo pysyä matkassa. Muistakaa lapset olla kilttejä, nää tontut on meinaan tosi nopeita kurkkijoita.

Ehdokas nro 12
Ehdokas nro 12 välittää kuvallaan oman versionsa joulusta ja sen odotuksesta.










Isommat kuvat kaikista ehdokkaista löydät Pökäleen kilpailusivulta osoitteesta www.pokale.tk. Uusia kuvia päivitetään sekä plokiin että kilpailusivulle. Kaikki rohkeasti mukaan!

2 kommenttia:

  1. Sanoisinpa, että EPÄILYTTÄVÄN paljon doopermanneja on teidän kisassa!!

    Mitäs ne pökäleplokin omistajien lemmikit taas olikaan.. hetkinen ainiin! Nehän oli doopermanni, doopemanni, doopermanni, doopermanni ja bony.

    ps. Ja noilla on viel kaikilla samanlaiset sarvetkin????

    VastaaPoista
  2. Heh, no tuliko mieleesi, että jospa olemme itse doopermanneja!

    Ei vais.

    Doopermannipalsta on ollut ainoa paikka, josta tätä kilpailukutsua ei ole poistettu! Kilpailu kun on niin tavattoman säädytön ja hyvien tapojen vastainen, ettei sitä voi näyttää esim. hevosaiheisilla keskustelupalstoilla.

    Terveisin Gulu-Gulu, joka on lähetellyt kilpailukutsua sinne tänne, enimmäkseen turhaan

    VastaaPoista

Tulosta