lauantaina, marraskuuta 18, 2006

Köyhien avustuspuu

Joulu lähestyy ja köyhien avustuspuu odottaa täyttymistään. Köyhien avustuspuu on polun varressa oleva puu, johon rikkaat voivat tuoda avustuksia. Köyhät voivat sitten kerätä avustuksia. Tämä koskee myös köyhiä hevosenomistajia.

Köyhien avustuspuun historia ulottuu 1980-luvulle, jolloin kaksi reipasta koululaista halusivat auttaa köyhiä ihmisiä, kuten Pekka L_______. Tytöt keräsivät köyhien avustuspuuhun kaikkea mahdollista, mistä voisi olla köyhille apua. Köyhien avustuspuun kasvaessa pidemmäksi ja paksummaksi myös avustuksia tarvittiin yhä enemmän. Köyhien avustuspuun maine levisi ympäri Suomen ja hyväntahtoisten rikkaiden ansiosta köyhien avustuspuun oksat ovat notkuneet avustuksista. Köyhien avustuspuusta on tullut hyvin suosittu paikka, jossa köyhät ja rikkaat kohtaavat. Oksille on ripustettu runsaasti erilaisia tarvikkeita ja esineitä, ja köyhät voivat poimia itselleen tarpeellisia asioita.

Tällä hetkellä köyhien avustuspuussa roikkuu myös monia hevosille ja hevosten ystäville tarpeellisia tarvikkeita. Tavarat vaihtuvat tiheästi, joten köyhien kannattaa vierailla avustuspuulla usein.

Kuvassa on köyhä, joka on lähtenyt hakemaan tarvikkeita köyhien avustuspuusta.

4 kommenttia:

  1. Kai tääkin on sitten lämppäreiden omistajille tarkoitettu avustus?

    Vai roikkuuko siinä puussa myös lämppäreitä, häh?

    VastaaPoista
  2. Myös kylmisten omistajat ovat tervetulleita nauttimaan avustuspuun antimista. Avustuspuu on todellakin tarkoitettu aivan kaikille köyhille.

    VastaaPoista
  3. Musta nää avustuspuut on ratkaisu kasvaville tuloeroille. Puut tekee tosi hyvää duunii! Sen lisäksi, että ne poistavat tuloerot, ne vielä taistelevat ilmakehän säilymisen puolesta 24h/vrk ilman ylityölisiä tai vuosilomia. Ne hajottaa sitä shittiä, mitä me ihmiset tuotetaan ja jolla me pikkuhiljaa ollaan tuhoamassa tätä maapalloa. Musta meidän pitäisi polttaa ne kaikki maantasalle. Silloin ihmiset tajuis, et puut teki tosi hyvää duunii. Tai kylhän ne puut vois laittaa lomalle eli katkoa ne kaikki, kun tosi törkeetä orjatyövoimaa tommonen 24h/vrk työskentely. Mites noi avustuspuut, onks niillä lomaa koskaan?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi5/1/07 02:22

    pääseeks avustuspuulle ilman suksia kun enäähän ei oo maassa lunta kun ulkona sataa vain vettä vai pitääks ottaa vesisukset esille? entäs kun miten voi toimia jos on köyhä eikä oo suksia joilla pääsis hiihtämään avustuspuulle asti, voisko joku rikas laittaa sinne puun alle sukset köyhälle valmiiks?

    VastaaPoista

Tulosta