keskiviikkona, joulukuuta 16, 2009

Hevonen tarhassa ilman loimeaPorvoolainen nainen oli tiistai-iltana kävelylenkillä, joka kiersi lähistöllä olevan tallin ohitse. Vaikka oli jo hämärää, nainen näki tallin yhteydessä olevissa tarhoissa hevosia. Pian hän myös huomasi, että yhdellä hevosista ei ollut lainkaan loimea.

Nainen kertoo pyörtyneensä saman tien ja lähistöllä ollut silminnäkijä todistaa naisen kaatuneen. Nainen kuitenkin virkosi nopeasti silminnäkijän saavuttua paikalle. Jos paikalla ei olisi ollut muita henkilöitä, nainen olisi saattanut paleltua. Tapahtumahetkellä pakkasta oli noin 14 astetta ja tuulen nopeus noin kaksi metriä sekunnissa.

Nainen sai jo samana iltana kriisiapua, mutta on edelleen järkyttynyt. Hän aikoo hakea tallin omistajalta korvauksia alastoman hevosen näkemisestä.

6 kommenttia:

 1. Näkykö myös hevosen "umpisuoli"?

  VastaaPoista
 2. Tämä ohikulkija ei tiettävästi ehtinyt näkemään "umpisuolta", koska pyörtyi jo pelkästä alastoman hevosen näkemisestä. Hevonen oli kuitenkin ruuna.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/1/10 22:12

  Kuvasta huomaa hevosen olevan suomenhevonen, jolla on tuuhea talvikarva. Suomenhevoset kestää jopa -50 asteen pakkasta ilman loimea, jos niiden antaa kasvattaa kunnon talvikarvan. Pääasiassa hevonen tarvitsee tuulen- ja sateensuojan.

  VastaaPoista
 4. Ei hevosella tarvitse aina olla loimea kun se on talvella ulkona. Miten nainen voi pyörtyä siitä että näkee hevosen joka on ilman loimea? Hei kukkuu! Ei tuossa ole mitään ideaa!

  VastaaPoista
 5. Älkääpäs pliis olko niin tosikkoja! Tämä blogi kuuluu blogejen parhaimmistoon! Keep on with it! :D

  VastaaPoista
 6. Pakkanen on terveellistä hevosille. Ja hevosella on paksu talvikarva kuvassa. Tarhoissa on yleensä tuulen suoja katon,tai joku vastaava. Hevondn on ihan kunnossa paksussa talvikarvassa. Jos hevonen on kokoajan loimi päällä laitumella/tarhassa, hevosen keho ei saa raitista ilmaa kunnolla.

  VastaaPoista

Tulosta