keskiviikkona, joulukuuta 16, 2009

Joululahjaideoita hevosihmisille


Jotkut meistä ovat olleet viisaita, ja hankkineet joululahjat ajoissa. Osa kuitenkin joutuu käärimään pakettiin partaveden tai patalapun. Ainahan niille käyttöä on.

Tässä kuitenkin vielä muutama joululahjaidea hevosihmisille:

Ravimies
Ravimiehelle pelkkää piparia? Ei toki. Ravimiehelle voi teettää jättikokoisen julisteen tai kanvaasitaulun hevosen takapuolesta. Mikäs sen mukavampaa, kun voi omassa olo- tai makuuhuoneessaankin tuijotella karvaista persettä.

Ravimies voisi myös riemastua, jos joulupöytään tuotaisiin aitoa hevosen kankkua. Etenkin, jos se olisi kuulunut ravimiehen omalle lämppärille. Se olisikin todellinen jouluyllätys. Kannattaa kokeilla!

Ravinainen
Ravinainen ilahtuu viinasta ja tupakasta. Vaikka joulun aikaan ei kovasti ryypättäisi, niitä kuitenkin tarvitaan, jotta saataisiin ääntä yhä möreämmäksi.

Jos haluat ravinaiselle vielä jotain ekstraa, anna hänelle sylkykuppi. Sen voi kätevästi valmistaa myös itse vaikkapa käytetystä säilykepurkista. Näin ravinainen saa lisää haastetta sylkemiseen, kun pitää osua kuppiin. Aikakin kuluu tallilla joutuisammin.Ratsumies
Ratsumies kaipaa uusia sukkahousuja. Ne kun kuluvat käytössä. Kaksi paria olisi plussaa. Myös polvisukat olisivat ihanat. Ne voisi pukea sukkahousujen päälle, etenkin jos ovat sävy sävyyn sukkahousujen kanssa.


Ratsutäti
Ratsutäti rakastaa tiedon hankintaa, ja mistä sitä paremmin voisikaan saada, kuin kirjoista. Anna siis ratsutätille hevosaiheisia kirjoja - etenkin hevospsykologiaa käsitteleviä. Varmista kuitenkin, että antamasi kirjat edustavat samaa koulukuntaa, sillä ristiriitaiset, eri kirjoittajien neuvot saavat tädin hämilleen.

Vinkki: Voit alleviivata tärkeimmät kohdat jo etukäteen.Ravipoika
Hai sie, osta hyvä hevonen! Kirjaa ei ainakaan kannata ravipojalle ostaa, sillä hän ei osaa lukea.


Ravityttö
Ehkäisyvälineet käyttöohjeineen.


Ratsupoika
Ratsastusta harrastava poika voisi kokeilla ratsastuksen rinnalla jotain uutta harrastusta, vaikkapa balettia. Osta pojalle baletin alkeiskurssi ja ballerinatossut!

Ratsutyttö
Ratsutyttö ei ehdi tallille, koska hänen täytyy unelmoida hevosista, joten lahjaksi kannattaa hankkia esimerkikisi Tallini.fi-kultajäsenyys.

Ravihevonen
Uudet sähkönjohtimet, tehokkaampi kielenkääntäjä tai kookkaampi suunavaaja saisivat ravihevosen hirnumaan ilosta ja siten myös juoksemaan kovempaa raveissa.

Ratsuhevonen
Uusi folio on ratsun toivelahja!


Jos sinulla on muita hyviä ideoita, kannattaa jakaa ne meidän kaikkien kanssa!
 

3 kommenttia:

 1. Ravimies: Jättikokoinen juliste hevosen takapuolesta? Mitä ideaa siinä on? Siitä ei varmasti kukaan ilahdu jos ravimiehelle tuodaan joulupöytään oman hevosen takapuoli...

  Ravinainen: En tunne ainuttakaan ravinaista joka ilahtuisi siitä että saa viinaa ja tupakkaa joululahjaksi!

  Ratsumies: Miehelle sukkahousut? Mitä ideaa taas tossa on!?

  Ratsutäti: Kirja on ihan fiksu lahja, mutta miks mennä töhräämään sitä kirjaa!?

  Ravipoika: ?

  Ravityttö: Ehkäisyvälineet!?

  Ratsupoika: Balettia?

  Ratsutyttö: Miten tyttö voi olla ratsutyttö jos ei käy tallilla ja on kokoajan koneella jossain Tallini.fi-sivuilla? Ja unelmoi hevosista? :O

  Ravihevonen: Mitä helevettiä!

  Ratsuhevonen: Folio?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi hyvänen aika :D oletko kuullut sanoista nimeltä huumori ja stereotypiat...

   Poista
 2. Juu, onpas edellinen kommentlija älykäs - onhan hän ilmiselvästi hoksannut jutun olevan sarkasmia! Ja ihan vain vinkiksi sinulle: tämäkin oli sarkasmia. Sanoin näin, koska et varmaan muuten asiaa hoksaisi vaan luulisit minun oikeasti kehuvan sinua.

  VastaaPoista

Tulosta