maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Orava tai oravan näköinen susi hyökkäsi

Myöhään eilen illalla neljä hevostyttöä oli leikkimässä keppihevosillaan omakotitalon takapihalla Keskiperän kansanopiston läheisyydessä. Vuorossa oli juuri itse keksityn kouluohjelman harjoittelu, kun yhtäkkiä aidan takaa pihalle hyökkäsi jokin eläin. Tyttöjen kuvauksen mukaan se oli joko orava tai oravan näköinen susi. Korkeutta sillä oli vajaa metri, joten se olisi hyvinkin saattanut olla kumpi tahansa.

Myöskään suden ja oravan risteytyksen mahdollisuutta ei suljeta pois, sillä susia ja oravia on havaittu samoissa metsissä viime vuosina.

Eläin pääsi raatelemaan kahta tyttöä käteen ja jalkaan. Yhtä tyttöä eläin todennäköisesti potkaisi tai huiskaisi hännällään. Tytöt säikähtivät pahanpäiväisesti ja heidän keppihevosensakin unohtuivat pihalle koko yöksi.

Viime vuosina keskustelu oravien vaarallisuudesta on ollut vilkasta. Ne purevat, repivät, raastavat ja tappavat. Moni viaton lapsi on saanut oravan puremasta epämiellyttäviä basilleja.

Keskiperän palo-, poliisi,- yli- ja varapäällikkö Herra Päällikkö tutkii tapausta luvattoman vahingonteon yrityksenä. Paikalle on tuotu susikoiria, joiden tehtävänä on jäljittää mahdollinen susi. Koska oravakoiria ei ole olemassa, mahdollista oravaa ei voida jäljittää. Oravan ja suden risteytyksen etsintä onnistuisi oravasusikoiralla, jota ei myöskään ole vielä olemassa, kun ei ole oravakoiriakaan.

Tytöt ovat saaneet syytteen heitteillejätöstä, koska he jättivät keppihevosensa oman onnensa nojaan koko yöksi, vaikka ne olisivat tarvinneet kriisiapua.

Kansanedustaja Laura Oikea valmistelee lakiehdotusta, jonka mukaan koko EU:ssa luovuttaisiin euron käytöstä ja siirryttäisiin oravannahkojen käyttöön maksuvälineenä.

Aikaisemmin julkaistuja juttuja oravan aiheuttamista tuhoista:

7 kommenttia:

  1. Hyviä oravajahtiin soveltuvia koiria on kuin onkin olemassa! Vaikka traagisten hyökkäystapausten varalle kaivattaisiin tietysti todellisia ja ihkaoikeita oravakoiria niin paremman puutteessa käyvät myös pystikset eli suomenpystykorvat moiseen työhön oiken hyvin. Niilleppä järjestetään vuosittain jopa "mestaruusottelu" kyseisessä oravanhaukkuteemassa. Räksynäksypölhökorvat vaan umpikierojen Tikujen ja Takujen perään!

    VastaaPoista
  2. Siinäpä taas miettimistä niille oravansuojelijoille! On se kumma kun ei ymmärretä sitä miltä meistä kaupunkilaisista tuntuu kun täytyy lähettää lapsi koulumatkalle pitkin suojateitä joissa orava 99% varmasti väijyy ja 100% varmasti hyökkää.

    Minun koirani on tappanut 2 oravaa! Olen anonut sille Kennellitosta Sankarikoira-arvonimeä.

    VastaaPoista
  3. Joo nyt kyllä on tapahtunut aika kauhea tasonalennus Pökäleessä! Tuossa kuvassahan näkyvät oravan nännit! On tainnut teidänkin lukijamäärä laskea ja nyt sitä yritetään nostaa tuollaisilla eroottissävytteisillä kuvilla, onpahan alhaista.

    Mitä seuraavaksi, kieroutuneita hevosten astutuskuvia? Kyllä nyt täytyy Pökäleen toimituksen mennä vähän itseensä ja miettiä mikä oikein on soveliasta!

    VastaaPoista
  4. Annamme lukijoille realistisen kuvan oravan elämästä myös kuvien välityksellä.

    Kuvan oravalla on oravahautomo, jossa hän tehotuottaa lisää kaltaisiaan petoeläimiä. Ensin hän käy syömässä pikkulintuja ja miksei vähän isompiakin, ja sitten menee imettämään poikasiaan, tulevia tappajia, opettaen poikasilleen samalla, miten uhreja raadellaan ja tapetaan. Kuvan oravalla on varmastikin kymmeniä pikkuoravia kasvattamassa teräviä hampaitaan ja odottamassa puusta laskeutumista.

    Tämä on raaka totuus, ja haluamme olla lukijoillemme rehellisiä.

    VastaaPoista
  5. Update! Kaksi tytöistä on keppihevosensa unohtamisen hyvittääkseen suostuneet oravakoiran puuttuessa houkuttimiksi!
    Poliisilla meni jonkin aikaa saada taaperot tungettua valeasuihin ja ripustettua pihapuihin, mutta kun kyseessä on Kyläläisten Turvallisuus, kaikki keinot on otettu käyttöön.

    http://www.allposters.com/-sp/-Posters_i118647_.htm

    VastaaPoista
  6. Orava tulee, ja heittää teitä kävyillä mokomat oravan jahtaajat!

    VastaaPoista

Tulosta