lauantaina, syyskuuta 09, 2006

Orava hyökkäsi taas!

Viikko sitten orava hyökkäsi oopperalaulajan, koiran, ravivalmentajan, hevosen sekä tätiratsastajan kimppuun. Ihmiset ovat hämmentyneitä - eivätkö oravat voi pysytellä puussa, kuten vanhoina hyvinä aikoina? Nyt orava hyökkäsi taas, kaiken lisäksi pelastajansa kimppuun.

Orava kävi pelastajansa kimppuun

Siljensis Makkarainen oli havainnut kissansa käyneen oravan kimppuun. S. Makkarainen lähti oitis pelastamaan oravaa, mutta orava pyristelikin vastaan, kun kissaa yritettiin häätää pois. Äkkiarvaamatta orava hyökkäsi S. Makkaraisen kimppuun ja raateli useamman käden sormia. Kuvasta selviää, kuinka vakavia ja laajoja vammoja puremat aiheuttivat yhteen S. Makkaraisen käsistä. Lisäksi tapahtuma aiheutti voimakkaan säikähdyksen.



Olisi kannattanut ottaa opikseen


Myöhemmin samainen, varomaton orava joutui taas kissan kynsiin. Tällä kertaa orava kuoli rikospaikalle kissan aiheuttamiin vammoihin, kun S. Makkarainen ei vammansa vuoksi ehtinyt enää väliin.


Ei muisteta pahalla


S. Makkarainen kertoo muistelevansa oravaa syvästi kunnioittaen, vaikka se aiheuttikin hänelle vakavia vammoja. Hän järjesti oravalle säädylliset hautajaiset - hän asetti oravan maalliset jäännökset Jaffa-nimisten keksien ex-laatikkoon. Laatikon hän hautasi Äiti Maan uumeniin. Muistoksi hautapaikalle S. Makkarainen laittoi tiilen, johon oli maalannut hienon ristin, sekä kukkia.

1 kommentti:

  1. Mun työkaveri osallistui myös eilen oravien hävittämistalkoisiin ja ajoi ranskalaisvalmisteisella ajopelillä yhden "tappajakurren" tuhannen päreiksi.

    VastaaPoista

Tulosta