perjantaina, marraskuuta 17, 2006

Juupa juu!

Juupa juu!Haluan vielä kertoa että hevoseni on lämppäri ja syntyperältään aito amerikkalainen! Lämppäri ei ole aina sama asia kuin ex-ravuri tai metwursti. Jumalauta kyllä siellä Ameriikassa on sivistystä ja isoja ja moderneja kaupunkeja. Ei ainakaan mun lämppärini mua alista eikä hänen sukunsakaan vaikka hyvin perinteisiä ovat tavalla tai toisella. Olen hyvissä väleissä lämppärini isän ja emän kanssa. En myöskään tuonut lämppäriäni Suomeen teurastettavaksi vaan asuime useamman vuoden yhdessä tallilla joten Itä-Suomikin on tuttua seutua. Olen sellainen kuin olen enkä mitään oobersekkeja päähäni sido vaikka lämppärini suvulla siellä onkin(en edes kohteliaisuudesta,ei kuulu minun kulttuuriini)!Kyllä on ihmisestä itsestään kiinni millaiseksi elämänsä muokkaa lämppärinsä kanssa.ja vielä ratsuksi soveltumattomuudesta sun muista sellaisista niin seuratkaapa moniko puoliverinen kilpailee menestyksekkäästi tms...

Lue lisää Pökäleen lukijanovelleja.

5 kommenttia:

  1. Mikä ihme teillä on lämppäreitä vastaan??? Ei ne ole sen huonompia hevosia kuin muutkaan. Tää oli jo toinen juttu jossa haukutaan lämppäreitä.

    VastaaPoista
  2. Niin justiinsa ja juupa juu!!

    Kyllä se vaan on niin että Suomen talvet on kyllä sellasia että lämppärit on ihan pakollisia olla käytössä. Ja ne on todella monikäyttöisiä! Mullakin yks lämmittää autoa!! Ja toinen lämmittää autotallia!!1

    Että ihan turhaan koko ajan haukutte niitä. Etten sanoisi L-a-p-s-e-l-i-t-a

    VastaaPoista
  3. Pökäle on siitä maailman paras mesta, koska se saa vain superidollot mollaamaan ja säälimään täällä itseään...muut puolestaan osaavat sentään nauttia tämän julkaisun laadukkaista antimista!

    VastaaPoista
  4. Minusta täällä haukutaan kaikkia ihan tasapuolisesti. Jos joku kokee, että häntä ei ole haukuttu tarpeeksi, voihan siitä vaikka sitten kommentoida muille, että muut tajuavat. Tai jokainen saa tietenkin myös haukkua itseään kommenteissaan, eihän sekään ole kiellettyä. Minä ainakin olen ihan torvi.

    VastaaPoista
  5. Mun mielestä taas ei ole reilua haukkua edes itseään, sillä jos haukkuu, niin on itte se!!!1

    VastaaPoista

Tulosta