tiistaina, helmikuuta 02, 2010

Lukijanovelli: Suuri poni

Pökäleeseen lähetetään edelleen aktiivisesti lukijanovelleja. Tässä A.K.:n tarina. Varoitus! Novelli sisältää väkivaltaa ja siten se ei sovellu alle 18-vuotiaille.

Olipan kerran suuri poni. Se oli se oli 60 cm korkea ja 100 cm leveä shirenhevonen.

Eräänä rumana päivänä löysin tuon hevosen moottoritieltä. Juoksin  lähimmälle puhelinkopille ja tilasin trailerin. Vähän ajan päästä traileri tuli. Se oli kaunis, ja tietenkin pinkki. Sitten vein ponin ajajan paikalle ja menin itse traileriin. Tallilla vein ponin kentälle ja menin ratsastamaan. Olin 180cm pitkä joten sovin mainiosti 60-senttiselle ponilleni. Hyppäsimme 3-metrisiä esteitä ja menimme Grand Prix-tason koulua.

Koulussa oli tänään paljon kokeita. Sain kaikista kokeista kiitettävän eli 4-. Sen takia itse Barac Obama tuli onnittelemaan minua.

Koulun jälkeen olin masentunut, joten menin nukkumaan. Näin unen jossa Michael Jackson puhui minulle. Hän sanoi: "Tapa poni". Nousin sängystä, otin moottorisahan ja menin tallille. Vedin ponin moottorisahalla kahtia. Sen jälkeen olin onnellinen ja kaikilla oli tarpeeksi meetwurstia syötävänä.

Kirjoittanut: A.K.

7 kommenttia:

  1. HAHAHAHA voi vitsi repesin niiin tälle xD löysin tän plogin linkin villivarsan sivuilta

    VastaaPoista
  2. Te olette kaikki sairaita ihmisiä
    -Pitäisikö tehdä ilmoitus?-

    VastaaPoista
  3. "Te olette kaikki sairaita ihmisiä
    -Pitäisikö tehdä ilmoitus?-"

    *Hajosi pieniksi palasiksi*

    Hyvä tarina muuten. XD

    VastaaPoista
  4. Anonyymi4/2/12 22:51

    Se on sääli, etteivät kaikki vain yksinkertaisesti kykene lukemaan ironista tekstiä, vaan kaikki otetaan kirjaimellisesti. :) Menee kaikki hyvät läpät näiltä ihmisiltä täysin ohi!

    VastaaPoista
  5. NIIN repesin tälle... :D Hyvä Pökäle!!!

    VastaaPoista
  6. Anonyymi6/1/14 11:20

    Ei reps :DD

    VastaaPoista
  7. Repeäminen eka kertaa koko VITUN blogille x)

    VastaaPoista

Tulosta