torstaina, helmikuuta 08, 2007

Horse is like Man

Kazaktanilaisen toimittajan viisaita ajatuksia.

9 kommenttia:

 1. Anonyymi8/2/07 19:02

  Vau! Tuo oli niin syvällistä! Toimittaja oli selvästi myös sisäistänyt roolinsa: mitä sitä haastateltavaa päästää ääneen. Niin todellakin, olisikohan kellään ollut noin syvällistä tulkitaa mistään..... Olen hekumassa tämän jälkeen pitkään. Niin syvällistä, niin syvällistä. Vai olisiko se kenties syvältä?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9/2/07 09:18

  Borat HIHSiin spiikkaamaan! Äärettömän hieno esimerkki siitä, miten hyvä ratsastaja on loputtoman kärsivällinen.

  VastaaPoista
 3. Tai miten kärsivällinen mies on. Sehän käyttäytyy kuin hevonen, hoitaa hommansa. Hevonen on kuin mies.

  Borat Euroviisuihin spiikkaamaan! Ja raveihin tietysti.

  VastaaPoista
 4. mikä mikä9/2/07 21:58

  Mitä on tapahtunut Pökäleplogin fontille? Onkos se suurempaa kuin ennen vanhaan vai pysyvätkö lurppaluomeni todellakin pois pupillien edustalta uusien
  "just-hole-open-nipsukoiden" avulla?

  VastaaPoista
 5. Fontille ei ole tapahtunut mitään. Millekään ei ole tapahtunut mitään.

  Terveisin Pökäleen toimitus

  VastaaPoista
 6. onko köyhien avustuspuulla ja cajus aminoffin köyhien ystävä suomenhevosella jokin yhteys?
  niillä on pakko olla jokin yhteys, tämä on vakavaa! onko kyseessä salaliitto vai kuuluvatko ne pelastusarmeijaan, osaako Köyhien ystävä laulaa pelastettiin suutari andersson vai kuuluuko avustuspuusta musiikkia? Voisko pökäle tutkia kun mie ite en ossaa.

  VastaaPoista
 7. Taustalla on tietenkin salaliitto, mutta muuta yhteyttä Köyhien Ystävällä ei ole Köyhien Avustuspuuhun. Todennäköisesti ne eivät edes tiedä toisistaan, vaikka samalla asialla ovatkin.

  VastaaPoista
 8. en usko, voisiko marko djörs käydä vakoilemassa,tai voisi pökäleen patalaiska toimitus edes selvittää mitä vastaan salaliitto on ja kuuluuko haaste-poika siihen. höh.

  VastaaPoista
 9. Pökäleen toimitusta on turha syyttää laiskuudesta, sillä seitsenhenkinen tutkintaryhmä on toiminut 24 tuntia vuorokaudessa viime kuninkuusraveista saakka selvittäen salaliiton taustoja (ja Uhri-Pekka Polliaisen murhaa). Tutkijoilla alkaa kuitenkin olla vähitellen univajetta, sillä he eivät ole heinäkuun jälkeen nukkuneet ollenkaan. Tutkintaryhmä aikookin pitää taukoa tutkimuksissaan ensi viikon keskiviikkona klo 13-18, jolloin on hetki aikaa levätä ja jatkaa sitten reippain mielin tutkintaa. Tutkinta on edennyt kesästä huomattavasti, ja pian saadaan selville koko totuus kaikista salaliitoista.

  Terveisin Pökäleen toimitus

  VastaaPoista

Tulosta