perjantaina, helmikuuta 16, 2007

Orava pakotti lentokoneen Honolululle

Tokioon matkalla ollut American Airlines -lentoyhtiön matkustajakone joutui tekemään hätälaskun koneessa olleen oravan takia.

Dallasista matkaan lähtenyt kone lensi Tyynenmeren yläpuolella, kun koneen lentäjät kuulivat outoa rapinaa ohjaushytin sisäkatosta. Ihmeteltyään aikansa he huomasivat lentokoneen joutuneen oravan kaappaamiseksi. Aseistettu orava uhkasi lentäjiä ja vaati, että kone laskeutuu lähimmälle lentokentälle.

Lentäjät päättivät totella oravaa ja laskeutuivat lähinnä olevalle kentälle, joka sattui matkalaisten onneksi olemaan Havaijin Honolulu.

Lentäjät pelkäsivät, että koneen rakenteissa mellastava orava olisi voinut aiheuttaa vaaratilanteen syömällä koneen sähköjohtoja tai jotain muuta vaarallista.

Koneen 202 matkustavaista saivat viettää yön Honolulussa, kun eläinsuojeluviranomaiset nousivat koneeseen etsimään vikkeläkinttua.

Orava saatiin kiinni ja tapettiin, koska sillä saattoi olla vesikauhu. Oravat ovat kaiken lisäksi kiellettyjä elämiä Havaijilla.

Kukaan ei tiedä, miten orava oli päässyt koneeseen.

Aiempia oravien tempauksia:
Orava tai oravan näköinen susi hyökkäsi
Orava hyökkäsi taas!
Oravan uhrit

5 kommenttia:

 1. säikähtänyt16/2/07 12:55

  Mihin tämä maailma onkaan menossa oravien ansiosta! Oravat taitavat olla ilmastonmuutostakin suurempi uhka.

  VastaaPoista
 2. http://www.iltalehti.fi/uutiset/200702155748253_uu.shtml

  hehheh

  VastaaPoista
 3. Purekaa käpyä! Nyt on kotisivutkin vähemmän ajantasalla... Kaappaukset ovat työllistäneet. Sooloura rules! Nyt kun skebakin (kts. galleria) on löytynyt, niin tästäpä suuntaan ratsastustallille "viihdyttämään".

  VastaaPoista
 4. "Aseistettu orava"
  Ei hitto.. *rps*

  VastaaPoista

Tulosta