maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Joulueläinkilpailun yleisöäänestys alkaa!

Nyt voit äänestää omaa suosikkiasi Joulueläinten joukosta!
Äänestysaikaa on 16.12.2006 klo 10.00 saakka. Ohjeet ja äänestys löytyvät Pökäleen kilpailusivulta.

Siirry äänestyssivulle tästä>

9 kommenttia:

  1. Onko niiltä kilpailuun osallistuneilta marsuilta ihan oikeasti typistetty korvat? Luin yhdeltä nettisivulta niin. Pitääkö paikkansa?

    VastaaPoista
  2. Ai onko ne marsuja!!! Luulin että ne ovat typistettykorvaisia jäniksiä. Marsuista en ole ikinä kuullutkaan, luulin, että kaneilta typistetään korvat ja häntä jotta ne näyttäisivät vähän pelottavammilta.

    VastaaPoista
  3. Mitähän tekin ootte lukenu.. ei marsuilta mitään korvia typistetä, ne on lerpat ja pyöreän malliset ihan luonnostaan. Eikä kyllä tietääkseni jäniksiltäkään korvia leikata, johan se taitaa olla koirienkin kans vähän kiellettyä.

    Kaikenlaista sitä netissä liikkuukin.. mistä foorumilta sen luit?!

    VastaaPoista
  4. anonymous ei tiedä "yhtä nettisivua". En ole aivan varma, mutta se saattaa olla jokin hevos-aiheinen foorumi.

    Eikä kai koirankorvien leikkuu ole kiellettyä? Nehän kasvaa silmille ellei välillä lyhennä. Katso nyt noita doopermannejakin, miltä mahtaisi näyttää jos kukaan ei olisi käynyt korvia leikkauttamassa ollenkaan.

    VastaaPoista
  5. niin anonymous miten luulet että lyhytkorvaisia koiria on olemassa?

    Esimerkiksi lyhytkorvainen kääpiömäyräkoida tai lyhytkorvainen saksanseisoja. Ei ne nyt sentään syntyessään ole lyhytkorvaisia! Tottakai ne typistetään! näistä asioista ei vaan paljon puhuta. Samoin käy marsuille, kaneille, kerpiileille jne.

    joo se oli hevos aiheinen foorumi.

    VastaaPoista
  6. Tiedoksi vain, että ainakaan marsujen korvia EI typistetä... Noobit.

    VastaaPoista
  7. No ei niillä kyllä niitä korvia näytä paljoa olevan, että mihin tässä nyt uskoisi? Onkohan missään mitään marsujen korvien suojelusäätiötä, entä pelastakaa marsunkorvat ry -toimintaa?

    VastaaPoista
  8. hämmentynyt:

    Marsunkorvien pelastamisyhdistys ry toimii Sammalpojat ry:n alaisena. Sillä on tänään kerhoilta, joten mukaan pääsee vaikka heti. Yhdistyksen perusajatuksena on suojella marsujen korvia typistämiseltä, leikkaamiselta, paleltumiselta, koristamiselta, tatuoimiselta sekä vaikulta.

    Terveisin Pökäleen toimitus

    VastaaPoista
  9. aijaa en tiännykkää et kaneiltaki leikataa korvat!! Mullon kaks kania pitääks niiltäkin leikata? Käykö tommotteet kynsisakset eikai niitä satu jos leikkaa???

    VastaaPoista

Tulosta