maanantaina, joulukuuta 18, 2006

Marsut ovat myös vuoden joulueläimiä

Joulueläinkilpailun yleisöäänestyksen voitti siis Ellan ja Nikin kuva. Toimitus valitsi myös oman suosikkinsa. Tiukan väännön jälkeen Pökäleen suosikiksi valittiin numerolla 24 kilpailleet marsut. Onnea marsut! Olette aitoja joulueläimiä!





Pökäle päätti palkita myös numerolla 1 kilpailleen ystävällisen pystykorvan hyvästä yrityksestä. Pystykorvakuvan lähettäjä saa Pökäleen Rehti ja Reipas -kiertopalkinnon joka luovutetaan voittajille henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä, kunhan poliisi on selvittänyt voittajan olinpaikan. Presidenttiäkin pyydettiin etsintöihin mukaan, mutta hän anoi armahdusta ja siten sai jäädä pois linnaansa kökkimään. Koiralle pyydetään laittamaan kuonokoppa palkinnon luovutuksen ajaksi (palkinto ei siis ole kuonokoppa).

3 kommenttia:

  1. Onnea ihanille eläimille! Tämä oli minunkin mielestä koko kisan kärkikolmikko(marsut, ystävällinen pystykorva ja ihanat Ella ja Niki)!! Hyvää joulua kaikille!

    VastaaPoista
  2. Presidenttiä toivotaa ehdottomasti paikalle, kun pystykorvalle luovutetaan palkinto...koska hän varmasti rakastuu yätävällismieliseen kansalliskoiraan ikihyviksi ja ottaa sen mukaan esim. edustamaan maatamme ulkomaan valtiovierailuille! Näkisivätpä nekin sitten, mitä todellinen joulu on!!!

    VastaaPoista
  3. Muumi ja Hippa kiittävät äänistä ja Vuoden Joulueläimen tittelistä :)

    VastaaPoista

Tulosta