perjantaina, joulukuuta 08, 2006

Ystävällinen pystykorva johtaa kisaa

Joulueläinkilpailun tilanne on muuttunut eilisestä. Numerolla 1 kilpaileva ystävällismielinen pystykorva on raivannut tilaa itselleen ja on kerännyt jo yli 300 ääntä eli peräti 44% kaikista annetuista äänistä.

Eilen johdossa oli vielä kuva numero 19, jossa poseeraavat Ella ja Niki. Nyt heillä on ääniä noin 150 eli 19% kaikista äänistä.

Kolmannella sijalla on tällä hetkellä numero 2, iloinen tonttu.

Uskaltaako kukaan vastustaa ylivoimaisessa johdossa olevaa koiraa, joka näyttää hampaitaan? Se nähdään 16.12. mennessä, jolloin lopullinen voittaja selviää. Vielä voi tapahtua vaikka mitä!

Äänestä Pökäleen kilpailusivulla!

9 kommenttia:

  1. Ja pakko olla huijausta! Pakko olla! Että 44 % jollekin ärjylle pystykorvalle. Joku on nyt kiertänyt koko kylän tietsikat ja äänestänyt omaa turriaistaan.

    Toivon, että asia käsitellään oikeudenmukaisesti, eli otetaan yhteys poliisiin ja presidenttiin ja tutkitaan perin pohjin.

    VastaaPoista
  2. Poliisi on jo paikalla, se kutsuttiin nappia painamalla. Presidenttiin otamme yhteyttä kunhan hän toipuu juhlistaan.

    Terveisin,
    Pökäleen toimitus

    VastaaPoista
  3. Joopa.. päivällä seurasin tilannetta, ensin ääniä oli 500 ja rapeat, 20 minuutin päästä jo yli 700 ja koko ajan ääniä vaan tuolle ekalle ehdokkaalle...
    Keksineet ilmeisesti että tuolla pystyy äänestämään useamminkin kuin sen yhden kerran kunhan vaan tietää miten.

    Reilukerho taas kokoontuu.

    VastaaPoista
  4. Noloa äänestää itse itseään jatkuvasti!!! Eri asia on jos on laajat kannatusjoukot, mutta jos niitä ääniä kerralla rapsahtaa vähän enemmän niin... kai julkistatte voittajan nimen :-D

    VastaaPoista
  5. aivan niin, voittajan nimi esille sitten! Täytyyhän meidän päästä onnittelemaan.

    VastaaPoista
  6. Vähän haiskahtaa kyllä, ainakaan itselle ei nimittäin ihan heti tule joulumieli tuosta ekasta kuvasta vaikka varmasti kyseessä onkin laajalti pidetty ja rakastettu rotunsa edustaja. Liekö kyseessä protesti joulunajan hössötyksiä tai tämäntyyppisiä kilpailuja kohtaan... Ensi kerralla laitetaan ehdokkaiksi vaikka iilimatoja, lierinkäisiä, sittisontiaisia...

    VastaaPoista
  7. Sitäpaitsi tollanen irvistys ei synny ku tekohampailla. Tuetaan vaan kaikke ulkoisen kauneuden eteen tehtävää muutosta p.....e.

    VastaaPoista
  8. 19 kuroo kiinni pian! Epärehelliset kisaajat häviöön!

    VastaaPoista
  9. Täältähän löytyi hauskoja kommentteja. Flatit (nro:lla 19) kirivät voittoon.
    Kiitokset laajalle kannatuspiirille: noutajat
    keskustelupaltalla, *es ja cockerspanielit.

    VastaaPoista

Tulosta