torstaina, joulukuuta 07, 2006

Joulueläinäänestyksen tilanne

Joulueläinäänestys on ollut muutaman päivän käynnissä. Jos et ole vielä äänestänyt, tee se heti Pökäleen kilpailusivulla.

Nyt ääniä on annettu noin 350 ja numerolla 19 kilpailevat Ella ja Niki ovat johdossa 26 prosentin kannatuksella. Jonkin matkan päässä on nro 1 ystävällinen pystykorva 13 prosentin kannatuksella ja kolmannesta paikasta onkin tiukempi kisa: numerolla 2 kilpailevalla iloisella tontulla sekä numerolla 24 kilpailevilla maukkaan joulun marsuilla on molemmilla 8 prosentin kannatus. Säilyttääkö numero 19 johtoasemansa loppuun saakka? Äänestä ja vaikuta! Vielä ei ole myöhäistä! Luonto on vielä meidän.

4 kommenttia:

  1. haahahaa eipä näy doopermanneja kärkikolmikossa, tuskin muuallakaan!

    VastaaPoista
  2. Mitä? Ne alimmaisethan on just niitä, numerolla 24. Siksi niitä äänestänkin kun kotonakin on doopermanni.

    VastaaPoista
  3. Varmaan on kusetusta koko äänestys!!! Nyt oon jo juossu miljoonalla koneella äänestämässä samaa elikkoa ja varmasti menevät äänet jollekin muulle kun sille. Ei oo meinaa johdossa. Mikä p.....e mättää, häh?

    VastaaPoista
  4. Ystävän neuvo: Osta monta tietokonetta ja laita ne kaikki vierekkäin, niin ei tarvitse juosta paikasta toiseen, vaan riittää kun siirtyy seuraavalle koneelle. Esimerkiksi sadalla tietokoneella voisi tehdä jo paljon ääniä. Ehkäpä joku ehdokas onkin jo keksinyt tämän keinon, kun asetelma on muuttunut eilisestä.

    Terveisin,
    Pökäleen toimitus

    VastaaPoista

Tulosta