keskiviikkona, syyskuuta 20, 2006

Piffi- ja paffiseminaari

Keskiperän Kansanopistolla järjestetään Piffi- ja paffiseminaari perjantaina 22.9.2006. Seminaarin tavoitteena on puuttua mahdollisiin piffi- ja paffiongelmiin. Miten piffit ja paffit sujuisivat parhaiten, ja tapahtuisvat juuri oikealla paikalla?

Useimmilla hevosilla piffit ja paffit sujuvat ilman minkäänlaisia vaikeuksia, mutta on runsaasti yksittäistapauksia, joissa ne tuottavat päänvaivaa hevosen omistajille, hoitajille tai ratsastajille. Piffit tulevat puhtaille puruille tai heinäkasoihin, kun taas paffeja tulee pesupaikalla, kentällä, kuumetta mitatessa jne.

Aiheeseen perehdytään monipuolisesti eri näkökulmista. Tilaisuuden alustajina toimivat hevosnomi Irmeli Ala-Saikkonen, ratsastusanatomisti Borneo Yläkari-Alakari sekä kouluratsastaja Marko Djörs.

Osallistujia kehoitetaan tutustumaan opetusvideoon ja lähettämään etukäteen kysymyksiä, kokemuksia ja muita ajatuksia joko kommentoimalla tässä plokissa, tai sähköpostitse osoitteeseen nettipokale@hotmail.com.

Seminaari alkaa klo 9.00 kansanopistolla, ja päättyy klo 16.00. Osallistumismaksu 595,00 euroa sisältää kahvin mutta ei pullaa. Eläkeläisille euron alennus.

Tilaisuuden järjestää Keskiperän Kansanopisto ja Keskiperän Kouluratsastusseura KPKRR.

Tervetuloa seminaariin!

5 kommenttia:

  1. Aika kallis...

    VastaaPoista
  2. Tällaiset asiantuntijaseminaarit ovat yleensä aika kalliita, ja tämäkin on edullisemmasta päästä. Kannattaa kehittää jokin hanke, joka kustantaa osallistumisen kokonaan tai osittain.

    Tosin seminaarissa saa varmasti piffi- ja paffitietoa koko rahan edestä ellei jopa enemmänkin.

    Terveisin Pökäleen toimitus

    VastaaPoista
  3. Siis saako siellä piffiä? Muusin kanssa? Onko millainen puffet? Saako hakea lisää samaan hintaan? Haluatteko tietää allergioistani? Mihin aikaan ruokailu järjestetään? Saako piffin päälle kunnon sinppia ettei maistu paffille?

    VastaaPoista
  4. Seminaarissa ei jaeta ruokaa vaan tietoa. Se ei ole syötävää.

    Oppilasravintolasta voi ostaa päivän annoksia. Perjantaina listalla on pakastevihannes-jauhelihasose ja paistetut perunankuoret.

    Oppilasravintoloissa ei missään tapauksessa saa hakea lisää ruokaa.

    Ruokailu alkaa klo 11.15 ja kestää klo 11.30 saakka. Kannattaa mennä ajoissa ruokalaan, sillä oppilaitosten ruokaloista ei saa ruokaa, jos tulee paikalle keittäjän mielestä liian myöhään. Muista käytöstavat äläkä etuile jonossa. Kannattaa pitää mielessä, että keittäjän silmissä olet oppilas, vaikka olisit maksava, aikuinen seminaariin osallistuja.

    Oppilasravintolasta varmaan saa tarvittaessa sinappia jos pyytää nätisti. Voit halutessasi ottaa mukaan oman tuubin.

    Tottakai haluamme tietää allergioistasi! Kerro lisää!

    Terveisin Pökäleen toimitus

    VastaaPoista
  5. Minä olen allerginen omenalle, pähkinälle, päärynälle, mantelille, persikalle, kirsikalle, luumulle, aprikoosille, herneelle, mangolle, kiiville ja koivun siitepölylle. Repikää siitä.

    Ei, en vitsaile.

    VastaaPoista

Tulosta