keskiviikkona, syyskuuta 06, 2006

Orkideapellon talli


Netistä löytyi aivan ihana talli - Orkideapellon talli. Yllä oleva panneri on Orkideapellon panneri. Samoin tässä alla oleva panneri:


Pökäleen toimitus meni aivan sanattomaksi. Siis mitään näin ihanan mahtavaa harvoin näkee, kokee ja lukee! Orkideapellon tallin sivuilla esitellään tallin hevosia ja poneja, esimerkiksi Kukkais Tyttö, Orkideeatyttö(nen), Arturi ville petteeri, Tähtös Kaunotar, Ruusuenceli, Unelmaruusu, Darkc Boi, Ekstreme Poika, Riizi ja monia monia muita mainitsemisen arvoisia tuttavuuksia. Hevosista ja poneista on värikkäät kuvat sekä runsaasti tietoa. Tallin ovat perustaneet Mervi ja Leena. Sivuilla on myös kaikkea jännittävää.

Orkideapellon tallin sivut ovat ehdottomasti yhtä parhaat (hevosaiheiset) sivut kuin Pökäleenkin sivut.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi6/9/06 10:23

    Orgideeatalli on tosi kiva.
    Mutta ei kyllä samantasoinen kuin Pökäle! Orgideeaihmiset esimerkisi eivät ole läheskään niin hyviä valokuvaajia. Pökäleen hevos- ja oravakuvat ovat ihan toista luokkaa kuin Orggujen.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi6/9/06 15:26

    Ihq talli! Sieltä saisi oman hoitzunkin!!!Jos mulla ei olis jo 24:ää virtuaalishettistä niin haluaisin ryhtyä hoitamaan Mikko-murkkua!!!!

    VastaaPoista
  3. ORKIDEEA RULETTAA MUUTT TALLIT KUSETTAA <2323

    VastaaPoista
  4. Äläpäs sinä tule haukkumaan minun Virtuaalitalli Galop -talliani! Se on ylpeyteni! Ihanainen helmeni! Suurin aarteeni!

    VastaaPoista

Tulosta