maanantaina, lokakuuta 26, 2009

Yli 117-kiloisilla ei ole asiaa hevosen selkään
Ratsastajien paino on herättänyt paljon keskustelua viime aikoina. Myös Pökäleessä on pohdittu tätä artikkelissa Ratsastajien lihavuus. Nyt vihdoin selvisi se maaginen painoraja, jonka ylittävien ei kannata kiivetä  hevosen selkään, mutta jonka alittavat voivat huoletta harrastaa ratsastusta. Lähes puolet vastaajista oli sitä mieltä, että ratsastajan painoraja on 117kg.

8 kommenttia:

 1. No voi jee! Toivottavasti tuo oli VITSI! 117 kiloa??? Kyllä se painoraja on jossain paljon alempana! Minusta 100 kiloa on ehdoton maksimi, sille ei voi mitään. 117-kiloisen pitäisi muutenkin varata mieluummin lääkärinaikaa itselleen kuin ratsastustuntia..!

  VastaaPoista
 2. 100 kiloa? Omasta mielestäni maksimi hevosen selkään on se 65kg, sitä painavammat rikkovat hevosen..

  VastaaPoista
 3. 117 on temokraattisesti päätetty, turha siinttä käytä ennään päätä aukomaan

  VastaaPoista
 4. eelii puhuu asiaa!

  VastaaPoista
 5. heiiiii huhuuu!!!
  tää on joukki!!!! PÖKÄLE_BLOGI!!!!

  VastaaPoista
 6. Nää teijän bloggaukset on ihan asiattomia, tiiän monta ratsastajaa jotka painaa yli 65 kiloa... .

  VastaaPoista
 7. Järki hoi! Onko joidenkin ihmisten elämän suola tosiaan kierrellä hupiblogeja, ottaa kaikki artikkelit tosissaan ja sitten kommentoida moitteita? Esimerkiksi tämän artikkelin ensimmäinen kommentoija TOIVOI jutun olevan vitsi. Totta kai se on vitsi! Tämähän on vitsiblogi! Jos huumorintaju ei tänne riitä, voi varmasti siirtyä niihin blogeihin, joissa puhutaan Helsingin viemäriverkoston puutteellisuuksista. Ainakaan siellä ei tarvitse pelätä törmäävänsä mihinkään hauskaan.

  VastaaPoista
 8. Kyllä, olen samaa mieltä. Russilla voi ainakin mennä suunnilleen 70-kiloinen ratsastaja.

  VastaaPoista

Tulosta