keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Hevosihmiset eduskuntaan


Eduskuntavaaliehdokkaat ovat aloittamassa kampanjointiaan. Äänestäjienkin on syytä perehtyä aiheeseen ajoissa, ettei tarvitse summassa arpoa sitten vaalikopissa. Muistathan, että vain sennut eli yli 18-vuotiaat Suomen kansalaiset voivat äänestää.

Ehdokkaita on kuitenkin pilvin pimein. On miehiä, naisia, vaaleita, tummia, pitkiä, lyhyitä ja kaikenlaisia erilaisia tyyppejä, joista on todella vaikea valita. Kaikki heistä kannattavat rehellisyyttä, oikeudenmukaisuutta ja kaikkea muuta kivaa. Miten ehdokkaiden joukosta voi löytää sen oikean?

Meille hevosihmisille tärkein asia on se, että mitä ehdokas tietää hevosista. Miksi äänestäisimme ehdokasta, joka ei tiedä, kumpi on hevosen etu- ja kumpi takapää? Ei sellaista pelleä kukaan halua eduskuntaan. Pohdi siis seuraavia asioita:
- Onko ehdokas hevosalan ammattilainen
- Onko ehdokkaalla kilpailumenestystä
- Toimiiko ehdokas valmentajana, ja jos toimii, niin onko hyvä siinä
- Oletko osallistunut ko. valmentajan valmennuksiin
- Oletko oppinut valmennuksessa uusia asioita
- Alkoiko heppa kulkea paremmin kun toimit valmentajan ohjeiden mukaan
- Antoiko valmentaja hyvää palautetta
- Tykkäsikö valmentaja hevosestasi
- Oliko valmentaja mukava
- Hymyilikö valmentaja sinulle
- Oliko hymy kaunis
- Oliko valmentaja hyvän näköinen
- Olisiko sinulla mahdollisuuksia iskeä häntä

On tärkeää, että ehdokkaan valinnalle on oikeat perusteet, sillä muuten tapahtuu virhevalintoja. Valitkaamme yhdessä oikeat hevosihmiset eduskuntaan.

2 kommenttia:

  1. Siis eikö Pökäle todellakaan suosittele/tue ketään ehdokasta?? Itsekö tässä nyt pitäisi alkaa käymään läpi ehdokaslistoja?? Onko niihin listoihin edes merkitty hevosmiehet punakynällä??

    VastaaPoista
  2. Hei Ritva,

    Pökäle on täysin puolueeton, kuten lukemastasi jutusta voit päätellä.

    Ehdokaslistoja ei tarvitse käydä itse läpi - riittää kun kysyt puolisoltasi tai vanhemmiltasi, ketä kannattaa äänestää. Näin muutkin tekevät. Jos he eivät kuitenkaan suosittele hevosihmistä, kannattaa kokeilla esim. seuraavaa ehdokasta, jos se vaikka olisi. Valitettavasti punakynä ei ole tae hevosmieheydestä. Kolmas vaihtoehto on tehdä galluppi hevostalli.netissä.

    Pökäle harkitsee oman puolueen perustamista, olemme kuitenkin aikamoisia hevosasiantuntijoita.

    Terveisin Pökäleen toimitus

    VastaaPoista

Tulosta