perjantaina, lokakuuta 27, 2006

Talli, jossa talikkokin on kultaa

Nyt silmälasit nenälle!

Suomessa on kuulkaa sellainen talli, jossa kaikki on kultaa. Talli on tehty marmorista ja karsinat kullasta. Tiiliskivet on korvattu kultaharkoilla. Ikkunoihin on upotettu timantteja. Hevoset on kengitetty kultaisilla kengillä, ja joidenkin hevosten kengissä on timanttiupotuksia.

Ja hevosten varusteet! Kaikki satuloiden ja suitsien metalliosat ovat tietysti kultaa. Koristeena on timantteja, smaragdeja, rubiineja ja muita jalokiviä. Uima-altaassa lekottelun ja solariumista nauttimisen jälkeen hevoset voivat kääriytyä silkkisiin loimiin. Talvisin ne tietysti puetaan turkiksiin.

Kultaiset talikot hohtavat ja sädehtivät. Niillä luodaan kultaista paskaa, sillä kaiken kukkuraksi hevoset saavat syödäkseen kultahippuja. Aika yksipuolista ravintoa!

3 kommenttia:

  1. Milläs oikeudella täällä kirjoitellaan meidän tallista? Entäs sitten, jos meillä on kultainen talikko, sietäisi olla muillakin! Hevoset kärsii, jos niillä ei ole silkkisiä loimia ja talvella turkiksia ja kyllä joku taso täytyy nykyään talleilla olla.

    VastaaPoista
  2. Tämä on kylläkin meidän talli, sori vaan, ANONYMOUS.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi5/4/14 22:25

    Muuten voisi olla meidän talli, mutta meidän hepat saa 1) Parasta heinää ja väkirehua 2) Lämpimiä fleecevilttejä talvi-iltoina

    VastaaPoista

Tulosta