perjantaina, lokakuuta 13, 2006

Älkää tytöt menkö jäälle


Kohta tulee pakkanen ja järvet jäätyvät. Älkää tytöt menkö jäälle!

6 kommenttia:

  1. Tunnustan! Olen toinen noista huolettomista tytöistä, jotka vähät välittivät tulevaisuudestaan ja etenivät rannan jääpäällystöä pitkin kohti lahdelman epäilyttävän heikkojäistä syvänettä. KIITOS sinulle lähimmäisistäsi välittävä nainen, joka keräsit rohkeutesi ja estit minun sekä toisen tytön hukkkumiskuoleman.

    VastaaPoista
  2. miksi minä en osaa kommentoida tänne?

    VastaaPoista
  3. Haluaisin auttaa hukkuvia! Kuinka?

    VastaaPoista
  4. Mekin täällä Pökäleessä haluamme välittää lähimmäisistämme ja etenkin tytöistä varoittamalla heitä heikoista jäistä. Olemme kiitollisia elämästä, sillä olemme välttäneet jäihin putoamisesta seuraavan hypotermian ja kuoleman. Kiitos pelastajallemme, aamen.

    Kommentit eivät näy heti, koska ne pitää tarkastaa ennen julkaisua. Pökäleeseen tulee päivittäin satoja julkaisukelvottomia kommentteja (eli sellaisia joissa väitetään, että Pökäle olisi jotakin paskaa). Julkaisemme ainoastaan mukavat ja ystävällismieliset kommentit, ja kuvittelemme, ettemme muunlaista palautetta saakaan.

    Hukkuvia voi auttaa esim. pelastamalla.

    Terveisin Pökäleen toimitus

    VastaaPoista
  5. Haluaisin tietää, oliko tämä rohkea pelastaja-nainen postin täti?

    VastaaPoista
  6. Hei KYSJÄ.

    Pökäleen tietotoimisto ei ole pystynyt selvittämään pelastaja-naisen työpaikkaa tai muitakaan henkilökohtaisia asioita. On kuitenkin mahdollista, että nainen oli postin täti, sillä eihän hän muuten olisi uskaltanut "tunkea nokkaansa toisten asioihin" eli varoittaa vieraita lapsia heikoista jäistä. Kyseisen paikkakunnan postissa kun oli tapana tunkea nokkansa toisten asioihin avaamalla asiakkaiden postipaketit ja tutkimalla niiden sisältöä. Eräänkin kerran toimittajamme noutivat konttorissa avattuja Inwellin paketteja. Siinä on ollut postin täteillä miettimistä, kun paketista on löytynyt kaviokoukkuja ja kumisukia. Mitä terveet lapset niillä tekevät ja mitä ne semmoiset edes ovat? Eipä sillä niinkään väliä ole, onneksi emme vielä siihen aikaan tilanneet postin kautta mitään sen epäilyttävämpää. (Eräs toimittajamme tilasi muuten Elämän Suolasta pitkulaisen paketin, mutta postin täti ei tohtinut avata sitä.)

    Terveisin Pökäleen toimitus

    VastaaPoista

Tulosta