tiistaina, elokuuta 15, 2006

Inky on selvässä johdossa

Inky von Brunsvante johtaa Pökäleen kilpailunomaista kampanjaa. Hyvä Inky! Inky von Brunsvanten johtoasema ei selity pelkästään keskustelun aktiivisuustasolla ja osallistujien määrällä (jotka nekin ovat oikein hyviä), vaan myös sillä hämmästyttävällä tiedon määrällä, joka Inkyllä on hallinnassaan. Inky jakaa asiantuntevia neuvoja mm. arapien ja villioriiden käsittelystä. Tässä lainaus Inkyn tekstistä:

Kuten kaikki tiedämme, arapi on täysiverinen hevonen. Se tarkoittaa sitä, että arapi on arapi ja puhuu vain arapiaa. Esimerkiksi puoliverinen voi puhua puoliksi suomea ja puoliksi ruotsia. Risteytykset sitten taas puhuvat mitä sattuvat. Tästä ei kuitenkaan tarvitse tehdä ongelmaa. Luonnolliseen hevosmiestaitoon kuuluu myös elekielellä viestiminen hevosen kanssa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että värjäät hiuksesi kimoksi ja jätät valkoisen silkkisen kauluspaitasi ylimmän napin auki. Näin hevosesi pitää sinua yhtenä laumansa jäsenistä, eikä kyseenalaista auktoriteettiasi. Kuitenkin jos haluat käydä hevosesi kanssa syvempiä keskusteluja taiteesta, maailmanpolitiikasta tai naapurin uudesta paalauskoneesta, on sinun oltava se myöntyvä osapuoli ja opeteltava puhumaan arapiaa. Onneksi arapian kielen oppiminen ei ole kovin vaikeaa: esimerkiksi Saudi-Arapiassa sitä osaavat puhua jopa kolmivuotiaat lapset. Sinäkin onnistut varmasti!
Inky von Brunsvanten keskustelunavaukseen pääset osallistumaan tästä linkistä.

Pökäleen toimitus kannustaa Inkyä jatkamaan valitsemallaan tiellä. Inky on kyllä todella potentiaalinen voittajaehdokas. Kykeneekö kukaan haastamaan häntä? Saattaa olla, että hevosnomi Irmeli Ala-Saikkonen on ainoa, joka tietää hevosista (myös arapeista) kaiken, vaan missä Irmeli luuraa? Kannattaisi jo osallistua mittelöön, sillä se tuo mainetta ja kunniaa. Nimimerkki Todennäk. voittaja näyttää viettävän hiljaiseloa tällä hetkellä - toivottavasti hän palaa vielä kuvioihin.

Hyvät hevostalli.netin sennut (tädit ja teinixit), nyt kannattaa osallistua! Vielä on mahdollisuus peitota jopa Inky van Brunsvante, jos vaan kykyjä riittää.

Pökäleen lukijamäärä kohosi maanantaina ennätykseensäMaanantaina 14.8.2006 Pökäleplokin sivuilla kävi 1001 vierailijaa. Se on yli 300 kävijää enemmän kuin edellisviikon huippupäivänä, perjantaina. 1001 on enemmän kuin tuhat.

2 kommenttia:

  1. Olen paikalla, kävin hoitamassa virtuaaliponejani. Minulla on tiettyjä velvollisuuksia, koska olen virtuaalitallinpitäjä, joten minulla ei ole aikaa roikkua netissä kuten Inkyllä, ja kirjoittaa puuta heinää niin että hevosten hyvinvointi jää retuperälle.

    Kyllä minäkin haluan voittaa kisan, mutta en todellakaan virtuaaliponien hyvinvoinnin kustannuksella. Inkyn hevoset varmaan kuolevat nälkään tällä viikolla.

    Hyvät ystävät, jättäkää viestiä osoitteeseen http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=2366435&t=2366435

    VastaaPoista
  2. Oho siis seuraavaan osoitteeseen:
    Linkki keskusteluun

    VastaaPoista

Tulosta