maanantaina, elokuuta 14, 2006

Kampanja on käynnistynyt!

Pökäleen toimitus yllyttää hevostalli.netin sennut kampanjaan, joka alkaa maanantaina 14.8.2006 ja loppuu sunnuntaina 20.8.2006 tai jotain sinne päin. Jokainen, joka aloittaa Pökäle-aiheisen keskustelun hevostalli.netin sennupalstalla saa henkilökohtaisen huomionosoituksen Pökäleen sivuilla.

Kannattaa ottaa huomioon, että jotkut ovat ottaneet varaslähdön, mikä on aivan oikein tehty.

Suomi on liian ahdas Pökäleen lukijoille

Kampanjan kuluessa Pökäleen toimitus seuraa silmä pitkällä Pökäleplokin ja Pökäleen sivuston kävijämääriä ja tietysti yksittäisten kävijöiden liikkeitä. Myös Hevostalli.netissä käytävän keskustelun laatua valvotaan herkeämättä. Tänään perehdymme Pökäleplokin lukijoiden suurimpaan ongelmaan - tilanahtauteen.Yllä olevasta kuvasta voimme nähdä, että Suomessa on niin paljon Pökäleen lukijoita, etteivät kaikki mahdu mukaan. Pökäleen lukijat pursuavat rykelmänä toinen toisensa päällä. Suomi näyttää olevan liian ahdas Pökäleen lukijoille.

Vammojen ehkäisemiseksi olisi hyvä, jos osa lukijoista voisi siirtyä naapurimaihin. Muuallakin Euroopassa on vielä tilaa, joten voitte vielä vapaasti valita tulevan asemapaikkanne. Ja koko maailma on avoin, ei ole pakko jäärä Eurooppaan.

Kovin pieniin maihin ei kannata välttämättä mennä, koska niissäkin voi olla hieman ahdasta, etenkin, jos samaan maahan muuttaa useampi lukija. Kiinaan ei kuitenkaan välttämättä kannata mennä, sillä Pökäle ei ole mikään Kiinan ystävä. Arvatkaa vaan, miksi Kiinassa ei ole yhtään Pökäleen lukijaa?

PS. Täällä Pökäleen toimituksessa kuuluu koko ajan ääni PLOP PLOP PLOP PLOP, eli se Plussa-pisteiden kertymisestä syntyvä ääni. Aina kun uusi lukija avaa Pökäleplokin, kuuluu PLOP.
-------------------------

Maanantai:
Tilanne klo 12.40

Kilpailu on lähtenyt hyvin kiivaana käyntiin, etenkin viikonlopun aikana varaslähdön ottaneiden kesken. Inky van Brunsvante ja Todennäk.voittaja ovat ylivoimaisessa johdossa. Inkyn vahvuutena on syvä arapiasiantuntemus, mitä Pökäle arvostaa suuresti. Inkyä ei missään tapauksessa olla hylkäämässä kilpailusta, vaikka hänen tämän hetken suurin kilpailijansa sitä kovasti toivookin (Todennäk.voittaja on lähettänyt palautteen lisäksi myös paljon negatiivissävyistä sähköpostia perusteluineen - sallittua sekin). Toisaalta Todennäk.voittaja on yksinäinen taistelija, joka ihan itse puolustaa asemaansa, ilman muiden apua. Kumpi on kovempi?

Maanantai-aamupäivänä on joukkoon tullut muitakin haastajia, kuten Anzi ja MaikkiMansikki. Emme ryhdy vielä lyömään vetoa kenenkään puolesta, sillä nyt on vasta ensimmäinen kilpailupäivä meneillään, ja uusia tulokkaita varmasti jonoksi asti. Irmeli Ala-Saikkonenkaan ei ole vielä ilmoittautunut. Toimitus seuraa tilannetta ja raportoi silloin kun huvittaa.

4 kommenttia:

 1. Pyydän että poistatte Inky van Brunsvanten kilpailusta, sillä hän käyttää shetlanninponia välikappaleena. Hänen shetlanninponinsa siis kirjoittaa tekstit hänen puolestaan. Se ei voi olla sallittua.

  VastaaPoista
 2. Joko olette poistaneet hänet kisasta???

  VastaaPoista
 3. hah hah plop plop plop

  VastaaPoista
 4. Hah hah plop plop plop

  VastaaPoista

Tulosta