keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

Marko tässä moi

Heipä hei rakkaat Pökäleen naislukijat ja miksei muutkin!

Meinasi käydä vähän hassusti, kun menin sinne psykiatriseen sairaalaan. Eiväthän ne sairaanhoitajattaret olisi päästäneet minua sieltä millään pois! Vaikka minulla olisi ollut kisoja ja valmennuksia joka päivä. En nyt viitsi kirjoittaa yksityiskohtia sen tarkemmin, mutta voitte varmaan kuvitella. Voi jukra sentään.

PA:n S/M-kisoihin valmistautuminen alkaa pian

Mutta sitten lopulta pääsin, kun lupasin ottaa 2 lääkäriä, 5 sairaanhoitajatarta ja 3 laitosapulaista erityisvalmennukseen. Nyt minulla on siis myös perjantai-iltaisin ryhmä, jonka kanssa harjoittelemme ratsastuksen perusasioita. Kylläpä alkaa olla kalenteri täynnä. Onneksi alastonratsastuskausi on pian ohi, kun syksy saapuu, joten siltä osin helpottaa. Lokakuussa alkaa puolialastonratsastuskausi (PA-kausi), koska jonkun verran täytyy pukeutua säiden viiletessä. PA:n S/M-kilpailut ovat kauden huipennus, joihin tähtään. PA:n S/M on ensi vuoden helmikuussa.

PA:n säännöistä

Jokunen kysely on tullut koskien alastonratsastuskilpailujen sääntöjä. Kohta varmaan tulee sitten kyselyjä puolialastonratsastuskilpailujen säännöistä. Sen verran voin paljastaa, että PA-kilpailuissa on muuten samat säännöt kuin alastonratsastuskilpailuissakin, paitsi pukeutumiskoodi on eri. Enempää en paljasta yhtään mitään...

Loppukesäksi toivotan vielä hyviä bikinikelejä kaikille rakkaille lukijoille! Palataan asiaan valmennus- ja muissa merkeissä!

Rakkain terveisin, idolinne Marko D. <3

1 kommentti:

  1. muumää2/8/06 19:51

    Loppukesäksi toivotan vielä hyviä bikinikelejä kaikille rakkaille lukijoille! Palataan asiaan valmennus- ja muissa merkeissä!

    Kiitos Marko!

    VastaaPoista

Tulosta