keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Onnea kampanjan voittajalle!

Viime viikolla käydyn hevostalli.netin sennukampanjan tulokset ovat selvillä, ja pisteet on laskettu. Pisteet laskettiin viidessä eri vaiheessa. Eniten postia lähetti Inky van Brunsvante, joten siitä hänelle 10 pistettä. Todennäköinen voittaja sai 5 pistettä. Myös eniten kirjaimia oli Inky van Brunsvanten posteissa. Siitäkin hän kerää 10 pistettä, ja Todennäköinen voittaja saa taas 5 pistettä.

Pisimmän ketjun kirjoittaja oli niin ikään Inky van Brunsvante. 10 pistettä Inkylle, ja Todennäköiselle voittajalle 5 pistettä. Inky teki myös vähiten kirjoitusvirheitä. Siitäkin hyvästä tuli 10 pistettä.

Asiapitoisimman tekstin takana oli myös Inky van Brunsvante. Irmeli Ala-Saikkonen totesikin, että Inkyssä olisi ainesta asiantuntijaksi, ja suositteli hänelle Keskiperän kansanopistoa.

Kaunein kirjoittaja oli kuitenkin Todennäköinen voittaja. Marko Djörs ihastui häneen heti, ja olisi halunnut antaa 100 pistettä ulkonäöstä, jolloin Todennäköinen voittaja olisi todennäköisesti voittanut. Säännöt eivät kuitenkaan sitä sallineet, joten pisteitä herui vain 50.

Sitten päästiinkin pisteidenlaskuvaiheeseen. Gulu-Gulu sulkeutui naislaatikkoonsa ja laski pisteet ruutuvihkossaan. Tässä kuvassa laskelman tulos. Onnea voittajalle! Mikäli haluat päästä haastateltavaksi Pökäleplokiin ja hakemaan palkintosi kultaiset silat ja timantteja, niin tervetuloa hakemaan.

4 kommenttia:

  1. Mulle ei kyllä tuosta kaavasta täysin selvinnyt, että kuka voitti? Voisitteko suomentaa? Olenko minä voittaja?

    VastaaPoista
  2. Ei ole edelleenkään selvää tuo homma?! Vastaisko Marko Djörs mulle, lähetinhän kuvanikin Markolle?

    VastaaPoista
  3. Kengittäjäni Ykä Haarake, valmentajani Ridge Galloppiaff(joka tarvitsee minua enemmän kuin minä häntä)ja minä olemme pöyristyneitä! Nimeäni ei mainittu kampanjan lopputuloksissa lainkaan!

    Olen oikea voittaja, sillä kilpailijan Inky van Brunsvantin epäurheilijamaisen piikinkin elokuvasuorituksestani Musta Ori 123:ssa sivuutin arvokkuudella.
    Minä en suinkaan näytellyt Mustaa Oria, minä OLIN se Musta Ori. Ennen elokuvaa vietin kyseisen orin kanssa arolla seitsemän päivää taivuttaen sen tahdon täysin valtaani. Ori kyllä taipui kaarelle jo toisena päivänä ja pakeni jonnekin, joten minut palkattiin johtavaksi tsuntmäniksi sen rooliin.

    Elokuvan ohjaajan Martti-Timo Horsesen mukaan korskuntani oli selkäpiitä värisyttävän aitoa.

    Toinen kilpailija, Iijan Bridlestondiksen pyrki kilpailuun brassailemalla mitättömällä varustetietämyksellään.
    Kieltämättä mäkivyöllä voidaan saada jotain apua vaikeasti huispattaviin yksilöihin, mutta tärkein varuste hevosalalla on sekki.
    Minkä pankin, ei ole väliä, pääasia että siinä on viisinumeroinen luku ja minun nimeni! Olen myös armoitettu humoristi, hah-haa!

    Lisäksi pökäleen sivulla uutisoituun näennäistutkimukseen ratsastukouluhevosten oppimisvaikeuksista voin kansaivälisesti
    arvostettuna hevoshuispaajana vain todeta että "vilken bullshit!". Sillä muiden ansioitteni lisäksi olen myös diplomin suorittanut
    MBA ratsastuskoulunkäyntiavustaja ja opastanut vuosien varrella monia ratsuja urallaan. Tältä pohjalta voin todeta että mitään koulukypsyystestejä ei
    tarvita, riittää kun jokainen ratsastuskoulu tilaa kehittämäni Huij-Jui-Polle-huispausmetodin videokasetit 1 - 37 sekä materiaalivihkoset
    I - XVI. Sertifioiduksi Huij-Jui-Polle-huispaajaksi voi päästä opiskelemalla johdollani kaksi viikonloppua silkkipaidan kahisutusta ja oriin pussitusta.

    Jokainen sertifioitu huispaaja saa muistoksi värivalokuvani, jossa poseeraan villeimmän oriini kanssa ja katson sähkönsinisillä silmilläni juuri sinua!

    Villeimmällä orillani on myös kotisivut. Luontainen vaatimattomuuteni esti minua listaamasta sen todellista koulutustasoa ja meriittejä, mutta uskon että näette rivien välistä ne ansiot, joita en nöyryydeltäni kyennyt listaamaan.
    http://koti.terrieri.net/misty_meadow/rocky.html

    Näillä sanoilla vaadin uutta tuloslaskua!
    Jari Huij, world class horsehuisper

    VastaaPoista
  4. Hyvä Jari Huij!

    Kampanjaan osallistui runsaasti erilaisia yksilöitä, joiden nimiä ei tilanpuutteen vuoksi voitu mainita (huomaathan, että Pökäleploki on aika kapea). Mukava kuitenkin huomata, että olet valveutunut kampanjan seuraamisen suhteen. Terveisiä vaan kengittäjällesi ja valmentajallesi!

    Kuten varmasti huomasitte, pistelasku on tehty täysin sääntöjen mukaisesti, ja laskutoimitukset kaavoineen on nähtävissä Pökäleplokissa. Voitte laskea pisteet itsekin, ja huomaatte varmasti tuloksen oikeellisuuden.

    Ratsastuskouluhevosten oppimisvaikeuksia käsittelevä artikkeli on Silkkaa Faktaa (silken fakta), jota ei kukaan voi kyseenalaistaa. Ratsastuskouluhevosten oppimisvaikeudet -seminaarissa käytiin myös keskustelua näistä itse kuvaamistasi omakustannevideoista (ns. kotivideot), joita olit lähetetellyt tallitytöille ympäri Suomen. Kieltämättä näkökulmassasi on joitakin hyviä oivalluksia, kuten se että hevosella on neljä jalkaa ja kaksi korvaa.

    Ratsastuskoulunkäyntiavustajan kokemuksella ei valitettavasti kuitenkaan saavuteta sellaista tietämyksen ja ymmärryksen tasoa, jollainen esimerkiksi hevosnomeilla on automaattisesti. Suosittelemmekin siis opiskelua Keskiperän kansanopistossa, jotta voit hyödyntää paremmin tietotaitoasi ja kartuttaa sitä edelleen. Huispaus on yksimielisesti todettu aivan lh:ksi, ja siten ei ole vakavasti otettava näkökulma hevosasioihin vaan ennemminkin gerbiilien kasvatukseen ja opetukseen sopiva toimintamalli.

    Olet tervetullut Piffi- ja paffiseminaariin huomenna (maksettuasi osallistumismaksun) ja mikäli haluat kirjoittaa aiheeseen liittyen omia ajatuksiasi, julkaisemme mielellämme niitä Pökäleplokissa (nettipokale@hotmail.com). Samalla voit tutustua Keskiperän kansanopiston mukavaan ilmapiiriin ja voit ilmoittautua opiskelijaksi. Ota mukaan myös kengittäjäsi ja valmentajasi!

    Terveisin,
    Pökäleen toimitus

    VastaaPoista

Tulosta