maanantaina, elokuuta 21, 2006

Kampanja on päättynyt

Pökäleen toimitus meinasi ihan kyllästyä hevostalli.netin sennupalstalla käydyn kampanjan seuraamiseen, koska parin osallistujan kirjoituksia lukuunottamatta keskustelu oli aika köyhää ja sisällötöntä. Olisihan se pitänyt arvata, aihepiiri kun liittyi liian läheisesti hevosiin. Kampanjan ansiosta Pökäle kuitekin pysyi yksinpuhelun aiheena ainakin alkuviikosta, ja Pökäleplokin kävijämäärä on ollut suhteellisen korkealla.

Nyt kampanja on julistettu päättyneeksi, ja pisteiden laskenta alkaa. Pisteet lasketaan seuraavasti:
  • Vaihe 1: Eniten postia lähettänyt kirjoittaja saa 10 pistettä, toiseksi eniten postia lähettänyt kirjoittaja saa 5 pistettä (kyse on siis postauksien määrästä).
  • Vaihe 2: Eniten kirjaimia kirjoittanut nimimerkki saa 10 pistettä, toiseksi eniten kirjaimia kirjoittanut saa 5 pistettä.
  • Vaihe 3: Pisimmän ketjun aloittaja saa 10 pistettä, toiseksi pisimmän ketjun aloittaja saa 5 pistettä.
  • Vaihe 3: Vähiten kirjoitusvirheitä sisältävää tekstiä lähettänyt kirjoittaja saa 10 pistettä.
  • Vaihe 4: Asiapitoisinta tekstiä kirjoittanut osallistuja saa 10 pistettä (arviotsijana toimii hevosnomi Irmeli Ala-Saikkonen)
  • Vaihe 5: Kaunein kirjoittaja saa 50 pistettä (arvioitsijana toimii Marko Djörs - jos et ole lähettänyt kuvaasi, voit tehdä sen sähköpostitse nettipokale@hotmail.com).
Tämän jälkeen pisteet lasketaan yhteen taskulaskimella tai ruutupaperilla. Voittaja saa palkinnoksi niin monta pistettä, kuin on onnistunut kilpailun aikana keräämään (max. 100 pistettä). Mahdollinen voittajan haastattelu julkaistaan Pökäleplokissa.

1 kommentti:

  1. Hei Pökäleen toimittajat! Olette ihania! Kiitos mahtavasta kampanjasta! Kampanjamenestykselläni ei ole mitään väliä, mainostan joka tapauksessa Pökälettä aina ja kaikkialla!

    VastaaPoista

Tulosta