perjantaina, elokuuta 11, 2006

Pökäle on suosionsa huipulla

Pökäle killuu suosionsa huipulla. Tästä ei päästä enää muualle kuin alaspäin, ja sehän on aina ollut vakaa tavoitteemme, jota kohti ponnistelemme yötä päivää. Nyt lähdetäänkin tosi korkealta, ja syöksyvauhti on varmasti suuri. Pidetään lippalakeista kiinni.

Pökäleplokissa ennätysmäärä kävijöitä
Pökäleen toimituksella on siis todella hyvä fiilis, koska kävijämäärä pompsahti yhtäkkiä poikkeuksellisen korkealle. Nyt on jo moni saanut nauttia tästä korkeakulttuurista. Keskiviikkona Pökäleplokiin tehtiin 640 vierailua ja eilen torstaina peräti 689 vierailua. Ja katsokaapas noita aiempia kävijämääriä :) Kohta ollaan taas samoissa lukemissa!

Ketä saamme kiittää?
Hevostalli.netin sennupalstalaisia tietysti. 91,5% kävijöistä on saapunut rakkaan hevostalli.netin sivuilta. Haluaakohan hevostalli.net tämän kaltaista julkisuutta? Ehkä ei, mutta saa sitä silti.

Uusi kampanja

Pökäleen toimitus yllyttää hevostalli.netin sennut kampanjaan, joka alkaa maanantaina 14.8.2006 ja loppuu sunnuntaina 20.8.2006 tai jotain sinne päin. Jokainen, joka aloittaa Pökäle-aiheisen keskustelun hevostalli.netin sennupalstalla saa henkilökohtaisen huomionosoituksen Pökäleen sivuilla. Myös Irmeli Ala-Saikkonen saa osallistua. Pisimmän keskustelun aloittajaa haastatellaan Pökäleplokiin ja Pökäleen sivuille. Jos keskustelua ei synny, kilpailun voittaa Kukka, joka aloitti tällä viikolla käydyn keskustelun, mikä varmasti suututtaa monia sennuja. Uskaltaako kukaan haastaa häntä? Tusikin. No, joka tapauksessa Nouse ratsaille Markon kanssa bikineissä ja Nouse ratsailta Markon kanssa -kampanjat on siis täten julistettu päättyneiksi.

Kaikki mukaan uuteen kampanjaan!

4 kommenttia:

 1. Mullakin on Pökäle blogin osoite kirjainmerkeissä!!! :D lol, omg, wtf

  VastaaPoista
 2. Siis tosi hienoa, kuulut siihen 1,5 prosentin vähemmistöön, joka saapuu sivuillemme joko kirjamerkkien kautta tai suoraan! Toimit hyvänä esimerkkinä monille muille Pökäleen lukijoille! Olet meidän suosikkilukijamme :)

  Muut lukijat, ottakaa oppia tästä oma-aloitteisesta, reippaasta ja avoimesta henkilöstä, jolla on mahdollisuus saapua sivuillemme yhä uudestaan ja uudestaan, helposti, nappia painamalla.

  Hyvää jatkoa ja onnellisia lukuhetkijä sinulle, nimetön kirjanmerkki-ihminen!

  Terveisin Pökäleen toimitus

  VastaaPoista
 3. Mitääh! Kilpailu on siis jo käynnissä????!?!?! Taisto on alkanut jo!

  VastaaPoista

Tulosta