keskiviikkona, elokuuta 30, 2006

Todennäköinen voittaja

Pitkästä aikaa palaamme taas asiaan! Taukoon oli oikea syy: kävimme haastattelu-
reissulla.






Kauan sitten järjestämässämme kampanjassa oli ainakin kaksi aktiivista osallistujaa. Molemmat pääsivät loppusuoralle ja laskelmien mukaan jompi kumpi heistä sai enemmän pisteitä kuin toinen, tai päinvastoin. Toisen nimeä emme enää muista, mutta toinen on muistuttanut olemassaolostaan kampanjan päättymisen jälkeenkin. Koska lupasimme kampanjan voittajalle julkisuutta ja näkyvyyttä Pökäleen sivuilla, joudumme harkitsemaan lupauksemme pitämistä. Siksi haastattelemme nimimerkkiä "Todennäköinen voittaja".

Todennäköinen voittaja on pian 18 vuotta täyttävä lukiolainen, joka ei halua paljastaa henkilöllisyyttään, kotipaikkakuntaansa, henkilötunnustaan tai itseään julkisesti. Hän on siis hyvin salamyhkäinen henkilö.

TN:lla on 24 kappaletta virtuaalishetlanninponeja eli virtuaalishettiksiä. Niiden nimet ovat Bella, Donna, Belladonna, Bella-Donna, Donna-Bella, Donnabella, Bolla, Denna, Bolladenna, Bolla-Denna, Denna-Bolla, Dennabolla, Benna, Dolla, Benna-Dolla, Bennadolla, Dolla-Benna, Dollabenna, Bonna, Della, Bonnadella, Bonna-Della, Della-Bonna ja Dellabonna. TN kertoo, että ne kaikki ovat sukua keskenään, ja kaiken lisäksi TN on itse niiden kasvattaja.

TN on harrastanut poneja noin puolivuotiaasta saakka. Ensimmäisen kerran hän ratsasti vuoden vanhana. Hänen äitinsä kertoo, että jo 1,5 vuotiaana TN hyppi esteitä hänen angloarapillaan. TN:n isä on kuuluisa kilparatsastaja, joka kiertelee maailmaa voitosta voittoon. Hän lähettää TN:lle silloin tällöin hevosaiheisia kortteja. Myös TN:n isän äiti on kuuluisa esteratsastaja. Isän kolme veljeä työskentelevät ravivalmentajina ja -ohjastajina. He ovat myös hyvin kuuluisia. Isä sisko on ollut monta kertaa Saksan olympiajoukkueessa ja kahminut voittoja. Isän koira oli kuuluisa tallikoira, ja hänen kissansa mitä parhaimpia tallikissoja.

TN:n äiti on rikas kotirouva, joka seuraa pooloa tv:stä. TN:n äidin isä puolestaan taisteli isänmaamme puolesta kaikissa mahdollisissa sodissa ja pääasiassa ratsuväessä. Äidinäiti hoiti sillä aikaa angloarapisiittolaa, jossa oli siihen aikaan 111 angloarapia. Hän myös kilpaili niillä kaikilla laukkakisoissa, joskus jopa yhtäaikaa. TN:llä on toki myös poikaystävä, Marcus A jonka me kaikki tunnemmekin varmasti. Ylhäällä on Marcuksen kuva.

Todennäköinen voittaja kertoo olevansa Pökäle-fani ja vierailleensa Pökäleplokissakin useasti ennen kampanjan ja ikimuistoisen kävijäryntäyksen alkua. Hän tarttui heti tilaisuuteen osallistua Pökäleen kampanjaan. Suurimmasta kilpailijastaan Pinkystä (?) hän ei liiemmin välitä, eikä usko tämän asiantuntemuksen olevan todellista, vaan silkkaa puppua, kuten hevostalli.netissä yleensä.

TN olisi kertoi meille vielä yhtä ja toista itsestään, mutta emme jaksaneet kirjoittaa kaikkea ylös. Valitettavasti unohdimme kaiken sen, mitä emme olleet muistiin kirjoittaneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulosta