torstaina, heinäkuuta 20, 2006

Hevosalan opiskelupaikkoja

Jäikö opiskelupaikka saamatta?
Etkö kelvannut mihinkään?

Tule Keskiperän kansanopistoon opiskelemaan hevosalan osaajaksi! Koulutus on hevosalan asiantuntijan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta. Sinulla on kolme eri suuntautumisvaihtoehtoa, joista voit valita mieleisesi:

1. Hevosnomi, laaja-alainen hevosalan asiantuntijan ammattitutkinto, 120 ok (ok=opintokokonaisuus).
2. Hevosnomi, ravi-, kouluratsu-, esteratsu-, kenttäratsu-, askellajiratsu-, hevospoolo-, laukkakilpailu- ja alastonratsukoulutukseen erikoistunut hevosalan asiantuntija, 120 ok.
3. Hevosnomi, hevoslääketieteen asiantuntijan ammattitutkinto, 120 ok.

Koulutus kestää kaksi päivää, ja sen jälkeen sinulla on valmiudet suuntautumisvaihtoehdostasi riippuen hallita oman alasi tiedot ja taidot täysin. Opiskeluun sisältyy työharjoittelua 20 ok. Mukavanmittaisen kestonsa vuoksi opinnot soveltuvat myös keskittymishäiriöisille AC/DC -henkilöille.

TULE OPISKELEMAAN! OLE ASIANTUNTIJA JO ENSI VIIKOLLA!

Keskiperän kansanopistolla on jo useiden viikkojen kokemus koulutuksen järjestämisessä. Opettajina meillä on huippuasiantuntijoita. Meillä voit myös valmentautua jatko-opintoihin suorittamalla arvosanoja avoimessa aliopistossa. TULE MUKAAN MUKAVAAN KESKIPERÄJOUKKOON!

8 kommenttia:

 1. Rakkaat Pökäläiset,
  tiedättekö onko tällä opistolla nettisivuja? Jos on, voisitteko laittaa osoitteen tänne? Jos ei, haukkukaa ne lyttyyn ja vaatikaa asiaan parannusta!

  VastaaPoista
 2. Rakas kysyjä, emme tiedä, onko opistolla nettisivuja. Haukumme mielellämme "ne" lyttyyn ja vaadimme parannusta, ketä "ne" sitten ovatkaan.

  VastaaPoista
 3. ne = keskiperäläiset

  VastaaPoista
 4. ne = keskiperäläiset

  VastaaPoista
 5. Keskiperän puolesta21/7/06 09:01

  Mie oon keskiperäläinen, eikä miulla ole mitään tekemistä tuon kanssa. Please älkää tulko haukkumaan minua ja muita syyttömiä.

  VastaaPoista
 6. "keskiperän puolesta"; Ääh, naamas kiin!

  VastaaPoista
 7. Pökäle tiedottaa tässä vaiheessa, että Keskiperän kansanopiston linjat alkavat täyttyä. Kannattaa hakea heti paikalla, muuten ei pääse ollenkaan mukaan mahtavaan Keskiperäjoukkoon.

  VastaaPoista
 8. Irmeli Ala-Saikkonen29/7/06 22:22

  Tiedoksi vaan, että minä, Irmeli Ala-Saikkonen valmistuin hevosnomiksi kyseisestä opistosta juuri tänään. Joten nyt olen virallisesti asiantuntija.

  VastaaPoista

Tulosta