torstaina, heinäkuuta 13, 2006

Irmeli Ala-Saikkonen ja Kolho Karu


Kolho Karu on maailman paras

Kenttäratsastuksen S/M-kilpailuun valmistautuvan Irmeli Ala-Saikkosen hevonen Kolho Karu johtaa kansainvälisen Pökäle Federation for Sports Horses (PFSH) -hevosjalostusjärjestön ylläpitämää ympärilaukkaratsujen rankinglistaa. Lista kattaa tulokset 6.6.06 saakka ja perustuu ratsastuksen olympialajeissa, este-, koulu-, ympärilaukka-, alaston- ja kenttäratsastuksessa kilpailevien hevosten seurojensisäisiin tuloksiin. Kolhon S/M-kilpailussa elokuun lopulla Irmeli Ala-Saikkonen ja Kolho Karu puolustavat neljänkymmenenneljän vuoden takaista S/M-pronssiaan.

Ala-Saikkosen hevonen Kolho Karu on noin vuonna 1959 laitumella syntynyt ruuna, jonka isä on Ukkospilvi II ja emä Voikukka II. Se on rodultaan suomalainen täysveriratsu, Finnish and Full of Blood, FaFoB. Irmeli Ala-Saikkonen osti Kolho Karun eilen iltapäivällä klo 16.09. ja on harjoitellut uuden ratsunsa kanssa siitä lähtien ahkerasti.

Marko Djörsin ratsu Kex on ympärilaukkahevosten listalla sijalla 15. Kex on shetlanninponiruuna, jonka isästä ei ole tietoa, koska se lähti jonkun toisen tamman matkaan jo ennen Kexin syntymää. Kex on syntynyt 1998.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulosta