sunnuntaina, heinäkuuta 23, 2006

Pökäle kaikkien aikojen paras

Pökäle järjesti ensimmäistä kertaa kilpailun, joka laittaa niin hevosalan asiantuntijat ja hevosalaa käsittelevän median paremmuusjärjestykseen. Palkintogaala järjestettiin eilen illalla Kolhossa Uhri-Pekka Polliaisen muistomerkin luona. Juontajana toimi Marko Djörs ja yleisöä oli arviolta 10 000. Riemukkaiden hurraa-huutojen säestämänä palkintopokaalit jaettiin seuraavasti:

Sarja 1. Hevosalan parhaat asiantuntijat Suomessa.
Voittajat: Pökäleen toimitus. Perustelut: Laaja-alaisempaa ja syvällisempää hevostuntemusta ei voi kuvitellakaan, kuin mitä Pökäleen toimituksella on.

Sarja 2. Paras hevoslehti kautta aikojen.
Voittaja: Pökäle. Perustelu: Mielenkiintoisin, mutta samalla asiapitoisin hevoslehti, joka koskaan on ilmestynyt, sopii myös lukutaidottomille.

Sarja 3. Parhaat hevosaiheiset nettisivut.
Voittaja: Pökäle. Perustelu: Sisällöltään rikkaimmat, ulkoasultaan täydelliset internet-sivut, jotka ovat kaiken lisäksi avoimet kaikille, myös niille, jotka eivät mitään ymmärrä.

Sarja 4. Paras hevosalan ajankohtaismedia.
Voittaja: Pökäleploki. Perustelu: Ploki käsittelee ajankohtaisia hevosasioita eri näkökulmista asiantuntevasti ja kokonaisvaltaisesti. Lisäksi ploki päivittyy lähes joka hetki.

Sarja 5. Yleisön suosikki.
Voittaja: Pökäle. Perustelu: Pökäle on paras.

ONNEA PÖKÄLE!

2 kommenttia:

Tulosta