maanantaina, heinäkuuta 10, 2006

Pidennä hevosesi elinikää!

Hevoset ovat tunnetusti lyhytikäisiä. Ne käväisevät vain hetken elämässämme, ja sitten joudummekin jo heittämään niille hyvästit. Nyyh nyyh, itkun paikka, ja taas luetaan Sateenkaarisilta-sivustoa. Ehkä joskus kohtaamme häntä heiluen. Hevosen menettäminen on siis henkisesti hyvin raskasta, mutta käy myös talouden päälle, kun aina joudutaan ostamaan hevosta hevosen perään, loputtomasti, ikuisesti.

Nyt on kuitenkin vihdoin keksitty keino, jolla hevosen elinikää voi pidentää. Emme tarkoita nyt sitä, että hevosta ruokitaan ja hoidetaan asianmukaisesti - sehän on itsestään selvä asia, jolla jokainen hevosen omistaja ja hoitaja voi vaikuttaa ystävänsä hyvinvointiin ja siten pidentää ikää. Ei, vaan tämä on aivan uutta Suomessa ja ylipäänsä maailmassa Kazakhtania lukuunottamatta.

Kazakhtanilaisten kasakkojen perimätiedon mukaan pitkän iän saavuttamiseen on myös apukeinoja. Tarina kertoo kasakasta, jonka hevonen eli peräti 30 vuotta normaalia pidempään TERVEENÄ ja NUOREKKAANA.

Menetelmänä on hevosen hampaiden valkaisu ja oikaisu.

Hevosen iän näkee hampaista. Mitä vinommat, kuluneemmat ja likaisemmat hampaat, sitä vanhempi kopukka. MUTTA NYT PUUTTUU ASIAAN kazakhtanilainen kasakka. Hän valkaisee hevosensa hampaat Puhelin-TV:sta saatavalla Horse Rapidilla, ja kiinnittää niihin Super Teeth Rautalangat. Super Teeth Rautalangat vedetään hampaista niskaan, kiristetään ja annetaan vaikuttaa joka päivä 30 minuuttia. Lyhyempi vaikutusaika vähentää elinikää ja päinvastoin. Samalla hevosen hampaille suoritetaan valkaisu Horse Rapidilla. Valkaisu uusitaan ensin 4 vuorokauden välein, ja myöhemmin aina tarvittaessa, vähintään kerran kuukaudessa.

Jo puolessa vuodessa huomaat eron! Voit jopa kaksinkertaistaa hevosen eliniän. Saat hevosellesi suorat, valkeat hampaat, joista kuka tahansa näkee, ettei kyseessä ole vanha eläin. Hevonen on terve, nuori ja vireä. Tuotetta ei suositelle alle vuoden ikäisille varsoille eikä kantaville tammoille.

Horse Rapidia tuottaa kazakhtanilainen yritys. Saatavilla on myös hankausvillaa valkaisun tehostamiseksi. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein, joten niiden vaikutusta eläimiin ei tiedetä. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty eläinperäisiä aineita eikä minkkiöljyä.

Super Teeth Rautalankaa on saatavilla neljää eri kokoa: ponny, cop, fool ja supersize. Horse Rapid valkaisuainetta myydään kahdessa eri annoskoossa: 500 ml suihkepullossa ja 2 litran kanisterissa. Mukana tulee käyttöohje kazakhtanin, espanjan, suomen, glogimbresenen ja mtimtun kielillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulosta