maanantaina, heinäkuuta 24, 2006

Kuninkuusravien salaliitto

Pökäleen toimitus kannattaa Haaste-Poikaa edelleen ravikuninkaaksi, vaikkei se näillä näkymin kilpailekaan kuninkuussarjassa. Syynä on salaliitto.

Pökäleen toimitus löi vetoa Haaste-Pojan voiton puolesta jo kesäkuussa. Jokainen sijoitti 500 euroa, ja koska Haaste-Pojan voitto näytti niin ilmiselvältä, voittorahat jaettiin etukäteen jo heinäkuun 15. päivänä. Osa rahoista sijoitettiin väritulostimeen, jonka ansiosta tämä blogi on nyt värillinen.

- Onneksi jaoimme rahat, toteaa Marko Djörs. - Muuten olisimme kaikki menettäneet 500 euroa, ja lisäksi plokimme olisi pysynyt mustavalkoisena ja Kexillä ei olisi limenvihreitä pinteleitä.

Irmeli Ala-Saikkonen ei kuitenkaan hyväksy tätäkään asiaa. - Salaliitto. Nyt on jollakin mafialla taas sormensa pelissä, Ala-Saikkonen kertoo. - Haaste-Poika olisi ollut varma voittaja. Eiköhän olisi taas vetoomuksen paikka.

Pökäleen toimitus kokosi tutkintaryhmän, joka alkaa selvittää, mikä johti Haaste-Pojan poisjääntiin. - Ensin keräämme dna-näytteitä satunnaisilta ohikulkijoilta, ja analysoimme niitä toimituksen laboratoriossa, kertoo tutkintaryhmän johtaja Puujalkapolle. - Kuuntelemme myös kaikki epäilyttävät puhelut, jotka on käyty kesä-heinäkuun aikana.

Kaikkia maailman puheluita ei tutkintaryhmä kuitenkaan kykene kuuntelemaan, joten ryhmän on keksittävä itse sisältöä osalle puheluista.

Tutkinta ulottuu myös Pökäleen nettisivuihin sekä tähän Pökäleplokiin. Näillä sivustoilla vierailleiden henkilöllisyys selvitetään IP-osoitteiden perusteella, ja epäilyttävien kävijöiden toiminta, nettisurffailutavat, sähköpostiliikenne sekä nettipuhelut tutkitaan tarkemmin.

Tutkintaryhmä kaipaa myös silminnäkijähavaintoja. Mikäli tiedät jotain salaliitosta, ota yhteyttä Pökäleeseen sähköpostitse (nettipokale@hotmail.com) tai laita viestiä kommenttikenttään. Kaikki havainnot ovat tervetulleita.

1 kommentti:

Tulosta