lauantaina, heinäkuuta 15, 2006

Pökäleplokin ulkoasu muuttui

Pökäleplokin ulkoasu muuttui yhtäkkiä, kun saimme värit käyttöön. Aikaisemmin Pökäleplokissa eivät värit toimineet, sillä toimituksella oli vain mustavalkoinen tulostin.

Rahat uuteen tulostimeen saatiin toimituksen sisäisen, laittoman vedonlyönnin ansiosta. Pökäleen toimittajat löivät keskenään vetoa sen puolesta, että Haaste-Poika voittaa ravikuninkuuden tänä vuonna. Koska Haaste-Pojan voitto näyttää erittäin todennäköiseltä, päätettiin voittorahat jakaa jo etukäteen (Kuninkuusravithan ovat vasta heinäkuun lopussa).

Pökäleen toimittajat iloitsevat voitostaan, sillä jokainen sai 500 euroa. Ja kun jokainen sijoitti noin 10 euroa tulostimeen, saatiin käyttöön ehta väritulostin, ja jokaiselle jäi edelleen 490 euroa joko tuhlattavaksi tai sijoitettavaksi. Marko Djörs aikoo ostaa pintelit shetlanninponi Kexille. Uutta vedonlyöntiä Haaste-Pojan ravikuninkuuden puolesta harkitaan vakavasti, sillä onhan ori jo tuonut toimitukselle runsaasti rahaa.

4 kommenttia:

 1. Teidän toimituksessanne häärää näköjään todellisia järjen pikkujättiläisiä..... no ajattelitteko tulostaa ne alkuperäiset pökälesivut värilliseksi?

  VastaaPoista
 2. Hullujako ootte? Onnea vaan teille.

  VastaaPoista
 3. Niksinikkari17/7/06 00:41

  Mun mielestä ois voinut tehdä niinkin, että oisitte jättäneet tän plokin mustavalkoiseksi, ja jokainen plokin lukija ois värittänyt sitten omaan monitoriinsa vaikka tussilla haluamansa värit, mä esim. värittäisin yläreunan punaiseksi ja logon violetiksi. Jokainen ois saanut mieleisensä plokivärityksen. Mut toisaalta sitten kun oisitte vaihtaneetkin sivun asettelua, niin ne edelliset väriläntit ois sitten ruudussa ihan väärissä kohtaa. Mut siihenkin on niksi! Monitorin voi ensin peittää läpinäkyvällä muovikelmulla ja voi värittää sen kelmun vaan ni ei tarvi sitä monitoria sotata! Tai voi tehdä niinkin, että laittaa just silmiensä eteen värikelmun ja katselee ruutua sen läpi ni saa kelmun värisen plokin!

  VastaaPoista
 4. Vastauksia kysymyksiin:

  Ensinnäkään meillä ei ole riittävästi mustetta alkuperäisten pökälesivujen värittämiseksi. Jokainen voi värittää alkuperäiset pökälesivut omalla tavallaan, kuten Niksinikkari tuossa ideoikin. Kiitokset Niksinikkarille hyvistä nikseistä!

  On meitä usein hulluiksi sanottu, mutta mitään paperia ei ole näyttää todisteeksi, teidän täytyy vain uskoa sanaamme.

  VastaaPoista

Tulosta