torstaina, heinäkuuta 27, 2006

Puujalkapolle karkasi hoidosta

Myöhään eilen illalla Puujalkapolle karkasi eläinlääkäriasema Horse Centter Oy:sta kesken hoitojakson. Puujalkapolle oli saapunut eläinlääkäriasemalle 26.7. lääkäri Mohammad-Elvis-Hesus Seko-Sekon määräyksestä. Eläinlääkärien oli tarkoitus tehdä Puujalkapollelle perusteellinen tutkimus terveydentilasta, sillä Seko-Seko oli sentään lähettänyt hänet asemalle kiireellisenä tapauksena. Eläinlääkärit olivat kuitenkin tehneet päätöksen, jonka mukaan Puujalkapolle lähtisi heti seuraavalla 03.30 saapuvalla teurasautolla vihreämmille laitumille. Heidän mukaansa kolmijalkainen hevonen ei voi elää täysipainoista, onnellista elämää.

Olisiko Puujalkapolle pitänyt laittaa teuraaksi?
Tämä kysymys jäi mietityttämään myös Puujalkapollea, joka on hieman apeana kokemuksestaan. Hän halusikin järjestää mielipidekyselyn siitä, oliko lääkärien päätös oikea tai vasen, vaiko kenties väärä, vaiko suora, tai oikea. Puujalkapolle kaipaa kommentteja.

3 kommenttia:

 1. Lääkärit ovat väärässä, Puujalkapolle oikeassa! Kyllä heppa voi elää pelkästään kolmella jalalla (ja hankkia vaikka proteesi yms.), eli siis ei mikään ongelma!

  Onnea Puujalalle asian parissa! :)

  VastaaPoista
 2. pökälefani27/7/06 16:16

  Jees, samaa mieltä!! Lääkärit teuraaksi!

  VastaaPoista
 3. Jos harkitsisitte proteesijalkaa, voisi ongelma olla ohi. Jalan voi tukea pinteleillä ja kuljetussuojalla.

  VastaaPoista

Tulosta